Баранина з баклажанами в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як я готувала баранину з баклажанами в горщику в домашніх умовах. Поєднання болгарського перцю, баклажанів і баранини - просто дух захоплює! Раджу ще і кінзи додати! пікантно!
Думаю, що всім вам припаде до душі баранина з баклажанами в горщику в домашніх умовах! Блюдо виходить неймовірно ситним і дуже ароматним, з яскравими грузинськими нотками (особливо, якщо ви послухаєте мене і додасте до інгредієнтів ще і кінзу! ). Крім того, якщо ви намагаєтеся харчуватися правильно, то цей рецепт приготування баранини з баклажанами в горщику вам відмінно підійде! Просто не додавайте масло і картоплю, і нехай м'ясо гаситися в овочевому соку! Спробуйте!
- Баранина - 300 грам
- Картопля - 1 штука
- Баклажани - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Отже, дно горщика трохи змажемо маслом, викладаємо шматочки баранини і картоплі. Солимо і перчимо.
2. Поверх м'яса викладаємо великі шматочки баклажанів і болгарського перцю.
3. Я один баклажан залишила цілим, нафарширувала його сумішшю з сала, часнику і кінзи, і виклала по центру.
4. Додамо подрібнені цибулю і помідор. І щедро засипаємо все це спеціями. Додамо трохи води, потім відправимо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.
5. Смачного!