Баранина з баклажанами в казані
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування баранини з баклажанами в казані нібито створений для виїздів на природу. Блюдо виходить неймовірно ароматним і соковитим, а готується гранично просто! рекомендую настійно!
Звичайно ж, я вам дуже раджу дізнатися, як приготувати баранину з баклажанами в казані. Звичайно ж, ви, дотримуючись рецептуру, можете приготувати дане блюдо і вдома, в каструлі з товстими стінками. Але самі розумієте, - в готуванні на багатті є щось особливе. Принаймні аромат у нас був такий, що всі сусіди збіглися, - в квартирі цього важко добитися, вірно? Так що ділюся з вами своїм простим рецептом баранини з баклажанами в казані, сподіваюся, вам сподобається!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Перець болгарський - 300 грам
- Баклажани - 500 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Добре прогріваємо казан з рослинним маслом, і обсмажити в ньому картопля скибочками до золотистого кольору.
2. Картоплю виймаємо, закладаємо моркву соломкою і цибулю півкільцями. Обсмажити до готовності, і перекладаємо в миску з картоплею.
3. Тепер в казан пора закладати баклажани і перець, нарізані соломкою. Теж обсмажити до готовності, і перекладаємо в миску з іншими овочами.
4. У казан додамо ще масла, або ж витоплюємо курдючний жир, і починаємо обсмажувати нашу баранину. Злегка солимо.
5. Коли м'ясо дійде до готовності, - додамо всі наші підготовлені овочі, спеції і зелень за смаком. Перемішаємо, і тушкуємо все разом під кришкою ще 10-15 хвилин.
6. Смачного!