Рецепт Баранина з цибулею в казані фото

Баранина з цибулею в казані
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Коли язик заходить про приготування баранини, то тут, як мені здається, не потрібно нічого мудрувати, просто обсмажуємо м'ясо, додаємо побільше цибулі і тушкуємо все - і робити це слід тільки в казані.

Опис приготування:

Якщо у вашому будинку є казан, то ви неодмінно повинні знати, як приготувати баранину з цибулею у казані, адже це блюдо одне з найсмачніших. Хоча на перший погляд воно може здатися трохи примітивним, але повірте мені, це тільки перше враження, тому що коли ви спробуєте таке м'ясо, ви відразу ж закохаєтесь в нього. Воно настільки смачне, соковите і ароматне, що просто не може не сподобатися, а як гарнір до нього можна подати і картопля, і рис з макаронами. Нижче, в цьому простому рецепті баранини з цибулею в казані, я детально розповім, як приготувати це чудово блюдо.

1) Почну з того, що баранину з цибулею у казані ви можете приготувати як у себе на кухні, так і на відкритому повітрі на багатті. Отже, ставимо казан на вогонь і гарненько його розігріваємо.

2) Курдючне сало нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо його в казан, витоплюємо з сала жир, робити це слід на сильному вогні.

3) Після того як жир витопили, відправляємо в казан нарізані на порційні шматочки баранячі реберця. Смажимо їх, помішуючи, до рум'яної золотистої скоринки, солимо і перчимо до смаку, потім додаємо в казан розмарин і продовжуємо все смажити ще пару хвилин.

4) Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо його кільцями, викладаємо цибулю на обсмажене м'ясо. Тепер казан слід накрити кришкою і зменшити вогонь, тушкуємо баранину з цибулею протягом півгодини.

5) Після закінчення часу м'ясо можна подавати до столу, для цього викладаємо баранину на лаваш разом з цибулею і посипаємо все свіжою зеленню.

Смачного!


  • Ребра баранячі - 600-700 грам
  • Курдючне сало - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500-600 грам
  • Розмарин - За смаком (свіжий або сушений)
  • Зелень свіжа - За смаком (крес-салат, Braai)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Якщо у вашому будинку є казан, то ви неодмінно повинні знати, як приготувати баранину з цибулею у казані, адже це блюдо одне з найсмачніших. Хоча на перший погляд воно може здатися трохи примітивним, але повірте мені, це тільки перше враження, тому що коли ви спробуєте таке м'ясо, ви відразу ж закохаєтесь в нього. Воно настільки смачне, соковите і ароматне, що просто не може не сподобатися, а як гарнір до нього можна подати і картопля, і рис з макаронами. Нижче, в цьому простому рецепті баранини з цибулею в казані, я детально розповім, як приготувати це чудово блюдо.

1) Почну з того, що баранину з цибулею у казані ви можете приготувати як у себе на кухні, так і на відкритому повітрі на багатті. Отже, ставимо казан на вогонь і гарненько його розігріваємо.

2) Курдючне сало нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо його в казан, витоплюємо з сала жир, робити це слід на сильному вогні.

3) Після того як жир витопили, відправляємо в казан нарізані на порційні шматочки баранячі реберця. Смажимо їх, помішуючи, до рум'яної золотистої скоринки, солимо і перчимо до смаку, потім додаємо в казан розмарин і продовжуємо все смажити ще пару хвилин.

4) Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо його кільцями, викладаємо цибулю на обсмажене м'ясо. Тепер казан слід накрити кришкою і зменшити вогонь, тушкуємо баранину з цибулею протягом півгодини.

5) Після закінчення часу м'ясо можна подавати до столу, для цього викладаємо баранину на лаваш разом з цибулею і посипаємо все свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти