Рецепт Баранина з цибулею в казані фото

Баранина з цибулею в казані
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Коли язик заходить про приготування баранини, то тут, як мені здається, не потрібно нічого мудрувати, просто обсмажуємо м'ясо, додаємо побільше цибулі і тушкуємо все - і робити це слід тільки в казані.

Якщо у вашому будинку є казан, то ви неодмінно повинні знати, як приготувати баранину з цибулею у казані, адже це блюдо одне з найсмачніших. Хоча на перший погляд воно може здатися трохи примітивним, але повірте мені, це тільки перше враження, тому що коли ви спробуєте таке м'ясо, ви відразу ж закохаєтесь в нього. Воно настільки смачне, соковите і ароматне, що просто не може не сподобатися, а як гарнір до нього можна подати і картопля, і рис з макаронами. Нижче, в цьому простому рецепті баранини з цибулею в казані, я детально розповім, як приготувати це чудово блюдо.

1) Почну з того, що баранину з цибулею у казані ви можете приготувати як у себе на кухні, так і на відкритому повітрі на багатті. Отже, ставимо казан на вогонь і гарненько його розігріваємо.

2) Курдючне сало нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо його в казан, витоплюємо з сала жир, робити це слід на сильному вогні.

3) Після того як жир витопили, відправляємо в казан нарізані на порційні шматочки баранячі реберця. Смажимо їх, помішуючи, до рум'яної золотистої скоринки, солимо і перчимо до смаку, потім додаємо в казан розмарин і продовжуємо все смажити ще пару хвилин.

4) Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо його кільцями, викладаємо цибулю на обсмажене м'ясо. Тепер казан слід накрити кришкою і зменшити вогонь, тушкуємо баранину з цибулею протягом півгодини.

5) Після закінчення часу м'ясо можна подавати до столу, для цього викладаємо баранину на лаваш разом з цибулею і посипаємо все свіжою зеленню.

Смачного!


  • Ребра баранячі - 600-700 грам
  • Курдючне сало - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500-600 грам
  • Розмарин - За смаком (свіжий або сушений)
  • Зелень свіжа - За смаком (крес-салат, Braai)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Якщо у вашому будинку є казан, то ви неодмінно повинні знати, як приготувати баранину з цибулею у казані, адже це блюдо одне з найсмачніших. Хоча на перший погляд воно може здатися трохи примітивним, але повірте мені, це тільки перше враження, тому що коли ви спробуєте таке м'ясо, ви відразу ж закохаєтесь в нього. Воно настільки смачне, соковите і ароматне, що просто не може не сподобатися, а як гарнір до нього можна подати і картопля, і рис з макаронами. Нижче, в цьому простому рецепті баранини з цибулею в казані, я детально розповім, як приготувати це чудово блюдо.

1) Почну з того, що баранину з цибулею у казані ви можете приготувати як у себе на кухні, так і на відкритому повітрі на багатті. Отже, ставимо казан на вогонь і гарненько його розігріваємо.

2) Курдючне сало нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо його в казан, витоплюємо з сала жир, робити це слід на сильному вогні.

3) Після того як жир витопили, відправляємо в казан нарізані на порційні шматочки баранячі реберця. Смажимо їх, помішуючи, до рум'яної золотистої скоринки, солимо і перчимо до смаку, потім додаємо в казан розмарин і продовжуємо все смажити ще пару хвилин.

4) Ріпчасту цибулю чистимо і ріжемо його кільцями, викладаємо цибулю на обсмажене м'ясо. Тепер казан слід накрити кришкою і зменшити вогонь, тушкуємо баранину з цибулею протягом півгодини.

5) Після закінчення часу м'ясо можна подавати до столу, для цього викладаємо баранину на лаваш разом з цибулею і посипаємо все свіжою зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти