Рецепт Баранина з овочами в казані фото

Баранина з овочами в казані
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баклажан, Помідор, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочете приготувати щось надзвичайно смачне і ситне? Рекомендую вам рецепт чудового блюда на обід або вечерю - баранини з овочами, приготовленої в казані. Нічого складного, спробуйте!

До вашої уваги - простий рецепт приготування баранини з овочами в казані. Всі овочі нарізаються і гасяться разом з бараниною і салом в казані під кришкою. Блюдо виділяє дуже багато соку в процесі приготування, так що можете злити сік в окрему ємність і запивати їм основне блюдо. Хай щастить!

  • Баранина - 800 грам
  • Баклажани - 3 штуки
  • Сало - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Картопля - 10 штук (середнього розміру)
  • Помідори - 5 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Перецьь болгарський - 5 штук
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (кінза і петрушка)
баранина з овочами в казані - фото крок 1
Баклажани крупно нарізаємо, трохи солимо і даємо їм полежати півгодини, щоб пішла вся гіркота.
баранина з овочами в казані - фото крок 2
На дно казана викладаємо скибочки сала.
баранина з овочами в казані - фото крок 3
Далі викладаємо шматочки баранини, порізаної довільно.
баранина з овочами в казані - фото крок 4
Солимо м'ясо і кладемо порізану кружальцями моркву і цибулю, нарізаний півкільцями.
баранина з овочами в казані - фото крок 5
Злийте з баклажанів сік, який виділиться. Кладемо баклажани в казан, зверху - помідори (без шкурки). Ще трохи солимо.
баранина з овочами в казані - фото крок 6
Очищаємо від насіння перець і нарізаємо його тонкими смужками, викладаємо на помідори. На перець викладаємо очищений картопля (якщо він невеликий - можна не різати).
баранина з овочами в казані - фото крок 7
Присипаємо зверху подрібненою зеленню і часником.
баранина з овочами в казані - фото крок 8
Солимо і перчимо до смаку. Накриваємо казан кришкою і ставимо на сильний вогонь. Коли почуєте легке булькання з під кришки, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо протягом 2-х годин.
баранина з овочами в казані - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти