Рецепт Баранина в казані з картоплею фото

Баранина в казані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Здивуйте своїх домочадців оригінальним і смачним блюдом, приготованим з баранини і овочів. Готувати дуже легко, а смак просто чудовий. Спробуйте!

Баранину в казані з картоплею готуйте так. Спочатку крупно поріжте м'ясо, приправте спеціями і тушкуйте його півтори години на слабкому вогні разом з трьома цілими цибулинами і парою головок часнику. Потім видаліть з казана цибулю і часник. Покладіть в казан картопля, перемішайте, додайте гостру перчинку і варіть до напівготовності картоплі. Потім додайте порізані цибулю і перець, а через 15 хвилин помідори. Ще 15 хвилин і можна знімати з вогню. Посипте свіжою зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 800 грам
  • Цибуля - 4 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Помідори консервовані - 7-10 штук
  • Гілочки петрушки - 5-6 штук
  • Голівка часнику - 3 штуки
  • Сіль, перець, koriandr, хміль-сунелі - За смаком
баранина в казані з картоплею - фото крок 1
Баранину промийте водою, поріжте на великі шматки і складіть в казан.
баранина в казані з картоплею - фото крок 2
Туди ж додайте три очищених цибулини, дві цілих головки часнику, koriandr, хміль-сунелі, сіль і перець за смаком. Замочуємо баранячу лопатку на 1 час, після цього добре її промиваємо, зачищаємо і укладаємо в казан (м'ясо повинно бути вологе). Долийте води і ставте гаситися на півтори години на слабкому вогні. Поки м'ясо готується, очистіть і поріжте всі овочі.
баранина в казані з картоплею - фото крок 3
Потім видаліть з м'яса цілі цибулини і часник. Покладіть в казан картопля, перемішайте, додайте гостру перчинку і варіть до напівготовності картоплі.
баранина в казані з картоплею - фото крок 4
Потім покладіть в казан лук і перець.
баранина в казані з картоплею - фото крок 5
Через 15 хвилин викладіть помідори і варіть ще 10-15 хвилин. Готову страву заправте дрібно посіченою зеленню.

Схожі рецепти