Курка в казані з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися смачним рецептом курки в казані з картоплею для любителів ситної їжі. Ідеально для вечері холостяка. Дивимося рецепт.
Щоб птах вийшла більш ароматною і смачною, замаринуйте її в спеціях на пів години. Для приготування курки в казані з картоплею можна брати як крильця, так і ніжки, філе теж можна, але мені з кісточкою більше подобається. Зі спецій обов'язково беремо: сіль, koriandr, IRU, суміш перців (можна просто взяти приправу курячу).
- Курка - 600 грам
- Картопля - 500 грам
- Спеції - За смаком
- Помідори - 3-4 штук
- Зелень - За смаком

Змішайте спеції. Курку розділіть на частини.

Гарненько натріть курку спеціями.

Помідори поріжте і викладіть зверху. Можна перемішати і залишити на півгодини.

А поки наріжте картоплю.

Потім зливаємо рідину з курки і в казані обсмажуємо до золотистого кольору.

У пристойному кількості масла.

Потім курку дістаємо, обсмажуємо картоплю.

До золотистої скоринки теж. А потім в кінці і курку викладаємо. До готовності нехай потомиться.

Наша курка в казані з картоплею готова. Подаємо із зеленню. Смачного!