Курка з овочами в казані
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати курку з овочами в казані. Страва смачна, і я впевнена, такий варіант гарячого припаде до смаку всій родині! Рекомендую подавати до відварного рису або картоплі!
Ділюся простим рецептом курки з овочами в казані. Блюдо нехитре, але вже дуже мені подобається. Курка просто тане в роті, але при цьому, за рахунок попередньої обжарки, не втрачає своєї соковитості. Так що, беріть цю хитрість на замітку, і порадуйте своїх домашніх ситним і смачним вечерею!
- Курка - 600 грам
- Печериці - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Щоб курка зберегла соковитість, я її обвалюють в борошні та спеціях, і обсмажую на сильному вогні з усіх боків. Не до готовності, просто, щоб з'явилася скориночка. Викладаємо курку в казан, туди ж виливаємо масло.
2. Далі - цибуля півкільцями, порізані гриби, шматочки моркви і перцю. Чергуючи шари, можна періодично блюдо солити і додавати спеції.
3. Заливаємо сметаною, і під кришкою на маленькому вогні доводимо до повної готовності.
4. От і все! Смачного!