Рецепт Курка з овочами в казані фото

Курка з овочами в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як приготувати курку з овочами в казані. Страва смачна, і я впевнена, такий варіант гарячого припаде до смаку всій родині! Рекомендую подавати до відварного рису або картоплі!

Опис приготування:

Ділюся простим рецептом курки з овочами в казані. Блюдо нехитре, але вже дуже мені подобається. Курка просто тане в роті, але при цьому, за рахунок попередньої обжарки, не втрачає своєї соковитості. Так що, беріть цю хитрість на замітку, і порадуйте своїх домашніх ситним і смачним вечерею!

  • Курка - 600 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Крем - 100 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
курка з овочами в казані - фото крок 1
1. Щоб курка зберегла соковитість, я її обвалюють в борошні та спеціях, і обсмажую на сильному вогні з усіх боків. Не до готовності, просто, щоб з'явилася скориночка. Викладаємо курку в казан, туди ж виливаємо масло.
курка з овочами в казані - фото крок 2
2. Далі - цибуля півкільцями, порізані гриби, шматочки моркви і перцю. Чергуючи шари, можна періодично блюдо солити і додавати спеції.
курка з овочами в казані - фото крок 3
3. Заливаємо сметаною, і під кришкою на маленькому вогні доводимо до повної готовності.
курка з овочами в казані - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти