Ягня в казані з овочами
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо ягняти завжди вважалося особливим делікатесом! А якщо приготувати його в казані, та ще й з луком, часником і кінзою - виходить справжня "кулінарна бомба"! ситно, ароматно і дуже смачно!
Дізнавшись, як приготувати ягняти в казані з овочами, ви поповните свій кулінарний арсенал дуже цікавим і смачним блюдом. М'ясо ягняти з овочами відмінно поєднується з різними гарнірами: з картоплею, з рисом, з гречкою або макаронами. Хай щастить!
- Ягня на кістки - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Жир Курдючей - 100 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Кінза подрібнена - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
Ретельно промийте та висушіть м'ясо ягняти. Очистіть його від плівок, поріжте на шматочки і складіть в казан. Залийте холодною водою так, щоб та повністю покрила м'ясо. Варіть на середньому вогні до кипіння, видаляючи піну. Продовжуйте варіння до повної готовності м'яса (приблизно 1, 5 годину). Потім слід процідити бульйон, повернути м'ясо назад і додати подрібнену цибулю, часник і курдючний жир. Посоліть і поперчіть за смаком, тушкуйте ще 20 хвилин.
Перед подачею на стіл посипте м'ясо подрібненої кінзою.
Смачного!