Рецепт Ягня в казані з овочами фото

Ягня в казані з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Зелень, Баранина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо ягняти завжди вважалося особливим делікатесом! А якщо приготувати його в казані, та ще й з луком, часником і кінзою - виходить справжня "кулінарна бомба"! ситно, ароматно і дуже смачно!

Дізнавшись, як приготувати ягняти в казані з овочами, ви поповните свій кулінарний арсенал дуже цікавим і смачним блюдом. М'ясо ягняти з овочами відмінно поєднується з різними гарнірами: з картоплею, з рисом, з гречкою або макаронами. Хай щастить!

  • Ягня на кістки - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Жир Курдючей - 100 грам
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Кінза подрібнена - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
ягня в казані з овочами - фото крок 1
Ретельно промийте та висушіть м'ясо ягняти. Очистіть його від плівок, поріжте на шматочки і складіть в казан. Залийте холодною водою так, щоб та повністю покрила м'ясо. Варіть на середньому вогні до кипіння, видаляючи піну. Продовжуйте варіння до повної готовності м'яса (приблизно 1, 5 годину). Потім слід процідити бульйон, повернути м'ясо назад і додати подрібнену цибулю, часник і курдючний жир. Посоліть і поперчіть за смаком, тушкуйте ще 20 хвилин.
ягня в казані з овочами - фото крок 2
Перед подачею на стіл посипте м'ясо подрібненої кінзою.
ягня в казані з овочами - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти