Рецепт Курка з рисом в казані фото

Курка з рисом в казані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Страви, приготовані в казані, виходять особливо смачними. В даному рецепті куряче м'ясо гаситься в казані з овочами і рисом. Виходить дуже ситно, а чого варто тільки один аромат страви!

Спершу обсмажуємо в казані курку з цибулею і спеціями, потім додаємо помідори і перець, тушкуємо ще деякий час. Засипаємо промитий рис і вливаємо гарячу воду. Доводимо страву до готовності (під кришкою). Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Мал - 300 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
курка з рисом в казані - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо в казані на олії. Коли випарується волога, додайте подрібнену цибулю, сіль і перець. Перемішайте і готуйте ще 5 хвилин.
курка з рисом в казані - фото крок 2
Додайте до курочку перець і помідори, порізані кубиками. Також можна додати подрібнений часник. Тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи.
курка з рисом в казані - фото крок 3
Тепер засипаємо промитий рис.
курка з рисом в казані - фото крок 4
Заливаємо рис гарячою водою, щоб він покрився на 1-2 см. Варимо на повільному вогні, поки рис не вбере верхній шар рідини. Потім накриваємо казан кришкою і варимо до готовності рису, приблизно 25 хвилин.
курка з рисом в казані - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти