Рецепт Свиняча корейка з цибулею в казані фото

Свиняча корейка з цибулею в казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

Рецепт цієї страви однаково добре підходить як для свинячих або баранячих реберець, так і для свинячої корейки (як в нашому випадку). На корейці дуже багато м'яса, тому страва виходить ситним.

Блюдо дуже просте. Незважаючи на те, що з його приготуванням (будемо відверті) впорається навіть дитина, воно завжди виходить дуже красивим і смачним. Це гідна альтернатива шашлику і страв, приготованим на вугіллі. Поєднується практично з усіма видами гарнірів. Шипіння розпеченого жиру в казані і аромати найніжнішого м'яса на кісточці розносяться далеко за межі дачної ділянки і створюють неповторну атмосферу свята.

  • Свиняча корейка - 1500 грам
  • Свиняче сало - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 700 грам
  • Часник - 10 зубчиків
  • Сіль, чорний і червоний перець - За смаком
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 1
Розріжте м'ясо на скибки уздовж реберець.
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 2
Натріть з двох сторін сіллю, червоним і чорним перцем.
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 3
Поріжте ріпчасту цибулю. Вид нарізки вибирайте на свій розсуд: кільцями або півкільцями.
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 4
У сильно розігрітому казані витопите жир з попередньо порізаного сала. Шкварки потрібно прибрати з казана.
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 5
Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки.
свиняча корейка з цибулею в казані - фото крок 6
Додайте цибулю. Закрийте казан кришкою. Зменшіть під казаном вогонь до мінімуму і залиште гаситися на 30-40 хвилин.

Схожі рецепти