Свиняча корейка з цибулею в казані
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї страви однаково добре підходить як для свинячих або баранячих реберець, так і для свинячої корейки (як в нашому випадку). На корейці дуже багато м'яса, тому страва виходить ситним.
Блюдо дуже просте. Незважаючи на те, що з його приготуванням (будемо відверті) впорається навіть дитина, воно завжди виходить дуже красивим і смачним. Це гідна альтернатива шашлику і страв, приготованим на вугіллі. Поєднується практично з усіма видами гарнірів. Шипіння розпеченого жиру в казані і аромати найніжнішого м'яса на кісточці розносяться далеко за межі дачної ділянки і створюють неповторну атмосферу свята.
- Свиняча корейка - 1500 грам
- Свиняче сало - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 700 грам
- Часник - 10 зубчиків
- Сіль, чорний і червоний перець - За смаком
Розріжте м'ясо на скибки уздовж реберець.
Натріть з двох сторін сіллю, червоним і чорним перцем.
Поріжте ріпчасту цибулю. Вид нарізки вибирайте на свій розсуд: кільцями або півкільцями.
У сильно розігрітому казані витопите жир з попередньо порізаного сала. Шкварки потрібно прибрати з казана.
Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки.
Додайте цибулю. Закрийте казан кришкою. Зменшіть під казаном вогонь до мінімуму і залиште гаситися на 30-40 хвилин.