Рецепт Корейка смажена свиняча фото

Корейка смажена свиняча
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Купили свіжу свинячу корейку, але не знаю, , як приготувати її найкраще? Пропоную вам свій рецепт смаженої свинячої корейки - це дуже простий, але ефективний спосіб приготування цього м'яса.

Опис приготування:

Приготувати смажену свинячу корейку за цим рецептом зможе кожен. Мій чоловік дуже любить цей рецепт і згадує його, коли я куди-небудь їду - заходить в магазин, купує шматок свіжої корейки і пару пляшок пива. Приходить додому і поки випиває одну пляшку - готує вечерю. Потім сідає, їсть чудово просмажене м'ясо, випирає друге пиво… і життя прекрасне Рецепт смаженої свинячої корейки йому дала я - випадок, коли мене немає. Чоловік задоволений як слон

  • Свиняча корейка - 800 грам(4 шматка)
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (сушена кінза, петрушка, чебрець, розмарин)
корейка смажена свиняча - фото крок 1
У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
корейка смажена свиняча - фото крок 2
Посолити, поперчити і посипати з обох сторін спеціями шматки корейки.
корейка смажена свиняча - фото крок 3
Викладаємо м'ясо на гарячу сковороду і обсмажуємо на швидкому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
корейка смажена свиняча - фото крок 4
Потім зменшуємо вогонь і доводимо м'ясо до готовності (ще 5-10 хвилин) на середньому вогні.
корейка смажена свиняча - фото крок 5
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти