Корейка смажена свиняча
(покроковий рецепт з фото)
Купили свіжу свинячу корейку, але не знаю, , як приготувати її найкраще? Пропоную вам свій рецепт смаженої свинячої корейки - це дуже простий, але ефективний спосіб приготування цього м'яса.
Приготувати смажену свинячу корейку за цим рецептом зможе кожен. Мій чоловік дуже любить цей рецепт і згадує його, коли я куди-небудь їду - заходить в магазин, купує шматок свіжої корейки і пару пляшок пива. Приходить додому і поки випиває одну пляшку - готує вечерю. Потім сідає, їсть чудово просмажене м'ясо, випирає друге пиво… і життя прекрасне Рецепт смаженої свинячої корейки йому дала я - випадок, коли мене немає. Чоловік задоволений як слон
- Свиняча корейка - 800 грам(4 шматка)
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Спеції - За смаком (сушена кінза, петрушка, чебрець, розмарин)
У сковороді розтоплюємо вершкове масло.
Посолити, поперчити і посипати з обох сторін спеціями шматки корейки.
Викладаємо м'ясо на гарячу сковороду і обсмажуємо на швидкому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
Потім зменшуємо вогонь і доводимо м'ясо до готовності (ще 5-10 хвилин) на середньому вогні.
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!