Рецепт Корейка свиняча на сковороді фото

Корейка свиняча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Лимон, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Антрек

Для багатьох гурманів ніщо не може бути смачніше смаженого м'яса, тому в цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати корейку свинячу на сковороді. Запах такого м'яса заманить всіх Ваших сусідів до Вас!

Таке м'ясо виходить шалено пікантним і смачним. Перед подачею посипте його свіжою зеленню, а як гарнір подавайте відварну картоплю.

Свинячу корейку можна швидко обсмажити на сковороді, а далі запекти в духовці, якщо, наприклад, готуєте багато шматків.

Смачного!

  • Корейка свиняча на кістки - 1 штука
  • Мелена паприка - 1 Чайна ложка
  • Сушена зелень - 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Для маринаду в мисці змішайте паприку, зелень, чорний перець, сік лимона, сіль (за смаком) і рослинне масло. Добре перемішайте.
2
Корейку помийте і обсушіть. Приготуйте маринад і просочіть, залиште в холодильнику на 50 хвилин або довше.
3
Розжарити сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте м'ясо з невеликим натиском 3-5 хвилин, потім переверніть і виконайте ту ж процедуру з іншого боку.
4
Далі млоїте м'ясо до готовності з усіх боків на помірному вогні.

Схожі рецепти