Корейка свиняча на сковороді

Корейка свиняча на сковороді
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Для багатьох гурманів ніщо не може бути смачніше смаженого м'яса, тому в цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати корейку свинячу на сковороді. Запах такого м'яса заманить всіх Ваших сусідів до Вас!

опис приготування:

Таке м'ясо виходить шалено пікантним і смачним. Перед подачею посипте його свіжою зеленню, а як гарнір подавайте відварну картоплю.

Свинячу корейку можна швидко обсмажити на сковороді, а далі запекти в духовці, якщо, наприклад, готуєте багато шматків.

Смачного!

  • Корейка свиняча на кістки— 1 штука
  • мелена паприка— 1 Чайна ложка
  • сушена зелень— 1 Чайна ложка
  • Мелений чорний перець— 0,5 чайних ложки
  • Сік лимона— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
1 Для маринаду в мисці змішайте паприку, зелень, чорний перець, сік лимона, сіль (за смаком) і рослинне масло. добре перемішайте.

2 Корейку помийте і обсушіть. Приготуйте маринад і просочіть, залиште в холодильнику на 50 хвилин або довше.

3 Розжарити сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте м'ясо з невеликим натиском 3-5 хвилин, потім переверніть і виконайте ту ж процедуру з іншого боку.

4 Далі млоїте м'ясо до готовності з усіх боків на помірному вогні. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Свиняча корейка на сковороді гриль

Свиняча корейка на сковороді гриль

Якщо ви хочете швидко і смачно приготувати м'ясо на обід або вечерю, беріть на озброєння цей варіант, як зробити свинячу корейку на сковороді гриль. соковите, ніжне і апетитне гаряче без клопоту! опис приготування: Для цього рецепта можна взяти як корейку на кістки, так і без неї. Перед смажен...

читати далі
Свиняча корейка на сковороді

Свиняча корейка на сковороді

Корейська — одна з найсмачніших частин свинини. Для мене немає страви смачніше, ніж добре приготована свиняча корейка на сковороді. Постійно собі готую: мінімум клопоту, і смачне м'ясо в тарілці. опис приготування: Свіжа свиняча корейка — дуже слухняне м'ясо, приготувати яке по-справжньому сма...

читати далі
Смажена корейка свиняча

Смажена корейка свиняча

соковите м'ясо, ніжне всередині і з рум'яною скоринкою зовні… Це все про рецепт, як приготувати смажену корейку свинячу. М'ясо ароматне і м'яке, таке прекрасно прикрасить стіл з будь-якого приводу. опис приготування: Вам обов'язково сподобається цей легкий і швидкий рецепт приготування. Свиняч...

читати далі
Корейка смажена свиняча

Корейка смажена свиняча

Купили свіжу свинячу корейку, але не знаю,, як приготувати її найкраще? Пропоную вам свій рецепт смаженої свинячої корейки — це дуже простий, але ефективний спосіб приготування цього м'яса. опис приготування: Приготувати смажену свинячу корейку за цим рецептом зможе кожен. Мій чоловік дуже люб...

читати далі
Корейка свиняча на кістки в духовці

Корейка свиняча на кістки в духовці

Пропоную шикарний варіант для подачі на святковий стіл, як приготувати корейку свинячу на кістки в духовці. М'ясо запікається в рукаві, виходить соковитим і пікантним, з красивою і рум'яною скоринкою. опис приготування: Свиняча корейка стане прикрасою будь-якого столу. Вона подається з різними...

читати далі