Корейка свиняча на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Для багатьох гурманів ніщо не може бути смачніше смаженого м'яса, тому в цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати корейку свинячу на сковороді. Запах такого м'яса заманить всіх Ваших сусідів до Вас!
Таке м'ясо виходить шалено пікантним і смачним. Перед подачею посипте його свіжою зеленню, а як гарнір подавайте відварну картоплю.
Свинячу корейку можна швидко обсмажити на сковороді, а далі запекти в духовці, якщо, наприклад, готуєте багато шматків.
Смачного!
- Корейка свиняча на кістки - 1 штука
- Мелена паприка - 1 Чайна ложка
- Сушена зелень - 1 Чайна ложка
- Мелений чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1
Для маринаду в мисці змішайте паприку, зелень, чорний перець, сік лимона, сіль (за смаком) і рослинне масло. Добре перемішайте.
2
Корейку помийте і обсушіть. Приготуйте маринад і просочіть, залиште в холодильнику на 50 хвилин або довше.
3
Розжарити сковороду з невеликою кількістю масла і обсмажте м'ясо з невеликим натиском 3-5 хвилин, потім переверніть і виконайте ту ж процедуру з іншого боку.
4
Далі млоїте м'ясо до готовності з усіх боків на помірному вогні.