Рецепт Свиняча корейка на сковороді гриль фото

Свиняча корейка на сковороді гриль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете швидко і смачно приготувати м'ясо на обід або вечерю, беріть на озброєння цей варіант, як зробити свинячу корейку на сковороді гриль. Соковите, ніжне і апетитне гаряче без клопоту!

Для цього рецепта можна взяти як корейку на кістки, так і без неї. Перед смаженням я рекомендую трохи відбити свинину, щоб вона була ніжніше і краще приготувалася.

  • Свиняча корейка - 500 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 1
Корейку промийте та висушіть паперовим рушником.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 2
Гострим ножем наріжте м'ясо на порційні шматочки.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 3
Злегка відбийте з двох сторін. Посоліть і поперчіть за смаком.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 4
На сковороді гриль розігрійте рослинне масло.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 5
Викладіть свинину і смажте на середньому вогні.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 6
Залежно від розміру і товщини шматочків, смажте свинячу корейку на сковороді гриль від 5 до 12 хвилин з кожного боку.
свиняча корейка на сковороді гриль - фото крок 7
Таке м'ясо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і овочами. Смачного!

Схожі рецепти