Свиняча корейка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Корейська - одна з найсмачніших частин свинини. Для мене немає страви смачніше, ніж добре приготована свиняча корейка на сковороді. Постійно собі готую: мінімум клопоту, і смачне м'ясо в тарілці.
Свіжа свиняча корейка - дуже слухняне м'ясо, приготувати яке по-справжньому смачно здатний кожен. Головне - чітко слідувати рецептурою (яка, втім, гранично проста). Я постійно роблю собі це блюдо, тому рецепт свинячої корейки на сковороді відточив до дрібниць. Секрет приготування дуже простий - хороші спеції і правильна технологія приготування (спершу обсмажування до скоринки на швидкому вогні, потім доведення до готовності в невеликій кількості бульйону). Повірте, якщо зробите все за цим рецептом - корейка вийде фантастично соковита, дарма що приготована на сковороді.
- Свиняча корейка - 400 грам(2 шматка)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Бульйон курячий - 200 мілілітрів
У сковороді розігріваємо оливкове масло.
Свинячу корейку (два добротних шматка по 200 г) щедро посипаємо спеціями з обох сторін.
Викладаємо посипані спеціями шматки корейки в сковороду, обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку на швидкому вогні.
Тепер наливаємо в сковороду курячий бульйон. Бульйон повинен майже повністю покривати м'ясо. Доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і тушкуємо м'ясо в бульйоні до повної готовності - приблизно 20-25 хвилин.
Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!