Смажена корейка свиняча
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо, ніжне всередині і з рум'яною скоринкою зовні… Це все про рецепт, як приготувати смажену корейку свинячу. М'ясо ароматне і м'яке, таке прекрасно прикрасить стіл з будь-якого приводу.
Вам обов'язково сподобається цей легкий і швидкий рецепт приготування. Свинячу корейку можна купити на кістки або тільки одну м'якоть. Готую м'ясо в ароматних спеціях. Щоб вони краще проникли в саму серединку, виделкою наколюють м'ясо. Корейку подаю обов'язково гарячої, вона відмінно поєднується з різними видами гарніру.
- Корейка свиняча - 1 кілограм
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Італійські трави - 1 Чайна ложка
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
Ображати жир з корейки, вимийте м'ясо і витріть насухо паперовими серветками.
2
У миску викладіть сіль, чорний мелений перець, суміш італійських трав, часниковий порошок і коріандр, перемішайте.
3
Виделкою наколи м'ясо по всій площі, потім щедро натріть його підготовленою сумішшю спецій.
4
На вогонь поставте велику чавунну сковороду, розігрійте її з рослинним маслом.
5
Викладіть на гарячу поверхню м'ясо, обсмажуйте з усіх боків близько 6 хвилин, до утворення рум'яної скоринки.
6
Розігрійте духовку до 200 градусів і відправте м'ясо на 10-15 хвилин в духовку, потім викладіть на обробну дошку.
7
Залиште м'ясо на 10 хвилин, а потім вже розріжте на шматочки. Смачного!