Суп з баранини з баклажанами в казані
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дізнатися, як приготувати суп з баранини з баклажанами в казані. Готувати будемо на багатті, так що дуже ароматне і ситне перша страва вийде! Спробуйте обов'язково!
Хочу сказати, що такий простий рецепт супу з баранини з баклажанами в казані найкраще підходить навіть не для виїздів на шашлики з друзями (самі розумієте, на тлі загальних веселощів не дуже-то хочеться стежити на супом і нарізати овочі). А саме ідеально цей рецепт приготування супу з баранини з баклажанами в казані підходить для дачників! Особливо в сезон овочів, коли все своє, рідне, тільки що з грядочки… словом, просто спробуйте на дозвіллі, вам сподобається!
- Баранина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Баклажан - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 4 штуки
- Помідори - 6 штук
- Перець пекучий - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Зелень - 1 штука(1 пучок)
- Часник - 1 штука
1. Відварюємо баранину протягом години, постійно знімаючи піну. Потім додамо моркву і дві цибулини, сіль і перець.
2. Чекаємо ще півгодини, і тепер додамо лук і баклажани кубиками.
3. Нарізаємо всі інші овочі, і додамо майже відразу ж.
4. Тепер додамо чищений і нарізаний скибочками картопля. Ще раз додамо спеції за смаком, і варимо до готовності картоплі.
5. В самому кінці додамо зелень і знімаємо суп з вогню. Смачного!