Садж з баранини з грибами та баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, класичний рецепт саджа з баранини з грибами та баклажанами має на увазі, що у вас є така спеціальна підставка з однойменною назвою. Я робила в воке, і нітрохи не гірше вийшло!
Я навіть не маю сумнівів, що це блюдо вам сподобається! Обов'язково спробуйте зробити такий садж з баранини з грибами та баклажанами в домашніх умовах! (в сенсі, в природних умовах, в даному випадку :)) взагалі, таке блюдо, як на мене, є відмінним варіантом поєднання смаків, - внизу інгредієнти, які довго готуються, а верхні шари - овочі, які пускають сік на м'ясо і картоплю! Так що розповім, як зробити садж з баранини з грибами та баклажанами, і сподіваюся, ви спробуєте його зробити!
- Баранина - 900 грам
- Помідори - 400 грам
- Баклажани - 300 грам
- Картопля - 600 грам
- Печериці - 200 грам
- Спеції - За смаком
1. Отже, м'ясо нарізаємо шматочками, і на півгодини залишимо настоюватися в спеціях і солі.
2. Тепер викладаємо м'ясо на дно вока або саджа (або сковороди, на крайній випадок). А зверху - шматочки картоплі.
3. Наверх - баклажан кружечками і шматочки грибів. Цей шар трохи солимо і перчимо.
4. Красиво викладаємо зверху помідори, солимо, і паралельно розпалюємо мангал.
5. Випікаємо до готовності картоплі і м'яса. При цьому намагайтеся цілісність компонентів не порушувати!