Курка з баклажанами і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати дуже апетитне печеня з курки і баклажанів з печерицями.
Баклажани можуть не всім подобається через гіркоти, але, якщо їх правильно приготувати, то ніякої гіркоти НЕ буде. Для приготування курки з баклажанами і грибами нам знадобиться пара-трійка шматочків курки (це можуть бути ніжки, четвертинки або просто філе), два невеликих баклажана і печериці. Також раджу додати петрушки або кропу.
- Курка - 300-400 грам
- Баклажани - 2 штуки
- Печериці - 500 грам
- Часник - 5 зубчиків
- Зелень, спеції - За смаком
Ріжемо гриби крупно.
Ріжемо баклажани і гарненько солимо, дайте виступити соку, потім змийте.
Обсмажуємо на сильному вогні курку, потім додаємо баклажани, смажимо разом все міну 10.
Потім зменшіть вогонь, додайте гриби, тушкуємо хвилин 15. Потім кладемо часник, зелень, можна трохи водички додати. Тушкуємо все разом ще хвилин 7.
Ось курка з баклажанами і грибами і готова! Смачного!