Рецепт Баранина в сметані фото

Баранина в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Баранина, відварена в сметані, - це традиційна арабська блюдо. Його ще називають мансаф. Дуже смачне і ситне блюдо, іноді його готую. Рекомендую.

Опис приготування:

Як приготувати баранину в сметані?

Приступаємо:

1. М'ясо помийте, поріжте на шматки, зріжте плівочки і поставте варитися в воді.

2. Цибуля поріжте кільцями і додайте до м'яса, коли вода закипить. Варіть 2 годину. Коли м'ясо звариться, виберіть його з бульйону.

3. Сметану доведіть до кипіння, покладіть в неї м'ясо і варіть півгодини, постійно помішуючи.

4. Налийте на розігріту сковороду з високими бортами масло і обсмажте протягом 2 вермішель хвилин, потім додайте рис і смажте ще хвилину.

5. Потім залийте вермішель і рис м'ясним бульйоном, сіль і poperčite і зварити до готовності.

6. Приступаємо до оформлення страви для подачі на стіл. На велике блюдо покладіть корж лаваша, на нього викладіть рис з вермішеллю. Потім м'ясо. Зверху посипте смаженим мигдалем і свіжою зеленню.

Вийшло дуже гарне й оригінальне блюдо. Гарнір, звичайно, ви можете підібрати на свій смак.

Смачного!

  • Баранина - 2 кілограма
  • Крем - 1, 5 L
  • Мал - 500 грам
  • Вермішель - 150 грам
  • Мигдаль смажений - 150 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Коржик лаваша - 1 штука
  • Пучок петрушки - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати баранину в сметані?

Приступаємо:

1. М'ясо помийте, поріжте на шматки, зріжте плівочки і поставте варитися в воді.

2. Цибуля поріжте кільцями і додайте до м'яса, коли вода закипить. Варіть 2 годину. Коли м'ясо звариться, виберіть його з бульйону.

3. Сметану доведіть до кипіння, покладіть в неї м'ясо і варіть півгодини, постійно помішуючи.

4. Налийте на розігріту сковороду з високими бортами масло і обсмажте протягом 2 вермішель хвилин, потім додайте рис і смажте ще хвилину.

5. Потім залийте вермішель і рис м'ясним бульйоном, сіль і poperčite і зварити до готовності.

6. Приступаємо до оформлення страви для подачі на стіл. На велике блюдо покладіть корж лаваша, на нього викладіть рис з вермішеллю. Потім м'ясо. Зверху посипте смаженим мигдалем і свіжою зеленню.

Вийшло дуже гарне й оригінальне блюдо. Гарнір, звичайно, ви можете підібрати на свій смак.

Смачного!

Схожі рецепти