Рецепт Бануш в мультиварці фото

Бануш в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви бували в Карпатах? немає? тоді, у вас є унікальна можливість приготувати простим рецептом одне з найпопулярніших місцевих страв. Спробуйте зробити бануш в мультиварці!

Опис приготування:

Смачна і ситна каша зі сметаною і вершками. Дуже добре поєднується і подається до столу з грибною підливою або шкварками. Вариться з кукурудзяної крупи дрібного помелу. Ми приготуємо бануш в мультиварці з грибним соусом. Все що вам знадобиться, це мультиварка і трохи натхнення. Дотримуйтесь рецептом і удачі!

  • Зерно зернових - 200 грам
  • Молоко - 0, 5 L
  • Вершки - 200 мілілітрів(15%)
  • Крем - 300 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Печериці - 0, 5 кілограма
  • Цибулина - 1 штука
бануш в мультиварці - фото крок 1
Для початку розмішуємо сметану в невеликій кількості води, додаємо сюди ж вершки. Переносимо все в мультиварку, виставляємо режим"Варка на пару" , додаємо сіль.
бануш в мультиварці - фото крок 2
Додаємо кукурудзяну крупу, сипати потрібно акуратно. Потім ретельно все перемішуємо. Включаємо на мультиварці режим"Гасіння" . Чекаємо 30 хвилин.
бануш в мультиварці - фото крок 3
Поки бануш підходить, зробимо грибний соус. Нарізаємо дрібно цибулину і обсмажуємо на сковорідці з печерицями. Потім гасимо 15 хвилин і зверху додаємо ложечку сметани.
бануш в мультиварці - фото крок 4
Бануш приготувався. Викладаємо його його на тарілку (можна надати йому круглу форму, як на фото). Зверху поливаємо грибним соусом. За бажанням можна покришити ще бринзи. Смачного!

Схожі рецепти