Бануш з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.
Опишу тут рецепт приготування бануша з грибами. Традиційна закарпатська їжа підкорить ваш шлунок і ви обов'язково попросіть добавки.
Опис приготування:
Для приготування за цим рецептом використовуйте печериці, так само можна використовувати білі гриби, вийде смачно. Бринзу краще взяти овечу. Цей рецепт приготування бануша, відрізняється від класичного лише грибами, але повірте з ними набагато смачніше. Приступимо, бануш з грибами чекає вас.
- Молоко - 1 літр
- Заголовок зернових - 1 Склянка
- Гриби - 500 грам (печериці )
- Бринза - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
Дрібно наріжте гриби.
Обсмажте гриби на сковороді.
Влийте молоко в ємність. Додати сіль, додайте цукор. Коли почне закипати, тонкою цівкою висипаємо крупу. Варимо, помішуючи 10-15 хвилин. В кінці додайте вершкового масла.
Викладаємо бануш в горщик.
Присипаємо зверху бринзою. Викладаємо гриби.
Готово! Смачного!