Рецепт Бануш з грибами фото

Бануш з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Крупи , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Опишу тут рецепт приготування бануша з грибами. Традиційна закарпатська їжа підкорить ваш шлунок і ви обов'язково попросіть добавки.

Опис приготування:

Для приготування за цим рецептом використовуйте печериці, так само можна використовувати білі гриби, вийде смачно. Бринзу краще взяти овечу. Цей рецепт приготування бануша, відрізняється від класичного лише грибами, але повірте з ними набагато смачніше. Приступимо, бануш з грибами чекає вас.

  • Молоко - 1 літр
  • Заголовок зернових - 1 Склянка
  • Гриби - 500 грам (печериці )
  • Бринза - 200 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
бануш з грибами - фото крок 1
Дрібно наріжте гриби.
бануш з грибами - фото крок 2
Обсмажте гриби на сковороді.
бануш з грибами - фото крок 3
Влийте молоко в ємність. Додати сіль, додайте цукор. Коли почне закипати, тонкою цівкою висипаємо крупу. Варимо, помішуючи 10-15 хвилин. В кінці додайте вершкового масла.
бануш з грибами - фото крок 4
Викладаємо бануш в горщик.
бануш з грибами - фото крок 5
Присипаємо зверху бринзою. Викладаємо гриби.
бануш з грибами - фото крок 6
Готово! Смачного!

Схожі рецепти