Бануш з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Опишу тут рецепт приготування бануша з грибами. Традиційна закарпатська їжа підкорить ваш шлунок і ви обов'язково попросіть добавки.
Для приготування за цим рецептом використовуйте печериці, так само можна використовувати білі гриби, вийде смачно. Бринзу краще взяти овечу. Цей рецепт приготування бануша, відрізняється від класичного лише грибами, але повірте з ними набагато смачніше. Приступимо, бануш з грибами чекає вас.
- Молоко - 1 літр
- Заголовок зернових - 1 Склянка
- Гриби - 500 грам (печериці )
- Бринза - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
Дрібно наріжте гриби.
Обсмажте гриби на сковороді.
Влийте молоко в ємність. Додати сіль, додайте цукор. Коли почне закипати, тонкою цівкою висипаємо крупу. Варимо, помішуючи 10-15 хвилин. В кінці додайте вершкового масла.
Викладаємо бануш в горщик.
Присипаємо зверху бринзою. Викладаємо гриби.
Готово! Смачного!