Баклажани по-сербськи
(покроковий рецепт з фото)
З соковитих баклажанів можна приготувати багато різних смачних страв, з якими будь-який обід або вечерю пройде на ура. А я хочу запропонувати вам ще один цікавий і простий рецепт - баклажани по-сербськи.
Літо - це пора дозрівання овочів, тому в цей період потрібно приділити особливу увагу страв саме з них і включити їх як можна більше в свій повсякденний раціон. А оскільки мій найулюбленіший овоч - це баклажан, то я хочу поділитися з вами одним цікавим способом його приготування і розповісти, як зробити баклажани по-сербськи. Тут ви знайдете відмінне поєднання інгредієнтів і, незважаючи на простоту самого рецепта, блюдо вийде дивовижне. Особисто я готую його не тільки на кожен день, але іноді подаю на святковий стіл, мої гості завжди залишаються від нього в захваті. Ви теж обов'язково спробуйте зробити баклажани по-сербськи в домашніх умовах, сподіваюся, що їх смак сподобається вам і вашим рідним.
- Баклажан - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимон - 1 штука
- Петрушка свіжа - 40 грам
- Горіхи волоські - 0, 5 склянки
- Оцет бальзамічний - 0, 3-0, 5 Ст. Ложки
- Цукор - - За смаком
- Масло оливкове - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком