Рецепт Баклажани по-македонски фото

Баклажани по-македонски
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі , Баклажан
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Такі баклажани приготувати дуже просто, а їх смак - neopisuemиy. Як відомо, помідори і часник - це найкраща гармонія з баклажанами. Ось саме такий рецепт я пропоную сьогодні.

Опис приготування:

Все не вирішувалася приготувати баклажани по-македонски в домашніх умовах, але ось ризикнула. Результатом залишилася дуже задоволена, оскільки таке блюдо внесло різноманітність у нашу звичну їжу. Як виявилося, навіть з таких легких продуктів можна приготувати дуже смачне блюдо.

  • Баклажан - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оцет - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
баклажани по-македонски - фото крок 1
1. Отже, для початку підготуємо помідори. Я зазвичай ошпарюють їх окропом і знімаю шкірку. Після цього подрібнюю в блендері, н про можна прокрутити кілька разів через м'ясорубку.
баклажани по-македонски - фото крок 2
2. Перекручені помідори ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, додавши подрібнений часник і рослинне масло.
баклажани по-македонски - фото крок 3
3. Тепер приступаємо до баклажанів: чисті фрукти, наріжте кільцями і обсмажте на олії з двох сторін.
баклажани по-македонски - фото крок 4
4. Тепер змастіть їх часником і рубаною зеленню петрушки. Після - складіть акуратно у вогнетривкий посуд і залийте все томатним соусом. Додайте за смаком приправи.
баклажани по-македонски - фото крок 5
5. Ставимо в духовку наші баклажани, окропивши трохи оцтом. Запікаємо близько півгодини і подаємо як самостійне блюдо, полив верх соусом.

Схожі рецепти