Баклажани по-афганські
(покроковий рецепт з фото)
Іноді познайомитися з традиційною кухнею іншої країни буває дуже корисно, адже ніколи не знаєш, яку смакоту відшукаєш. І сьогодні я розповім вам, як зробити ароматні баклажани по-афганських.
Звичайно, і в російській кухні є дуже багато відмінних рецептів, але все ж пробувати іноземні страви можна і навіть потрібно, тому що там іноді трапляються справжні шедеври. А оскільки зараз якраз в самому розпалі овочевий сезон, я хочу розповісти про один дуже хорошому і досить простому рецепті баклажанів по-афганських. Ця страва неймовірно смачне, а завдяки великій кількості овочів дуже соковите, а ще воно настільки просте в приготуванні, що будь-яка господиня з ним впорається без особливих зусиль. Я ось, наприклад, дуже часто радую своїх рідних цієї смакотою і готую баклажани по-афганських в домашніх умовах щоліта, спробуйте і ви.
- Баклажан - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - 200 грам
- Йогурт - 100 грам (без добавок)
- Куркума - 1/6 чайних ложки
- Струшуючи sushenaya - 1/6 чайних ложки
- Braai - За смаком
- Сіль - За смаком