Рецепт Афганські печива фото

Афганські печива
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування афганського печива з сухофруктами дуже простий і доступний. Немає сумнівів, - печиво сподобається всім членам вашої родини, а також співробітникам, гостям, і всім, кого ви почастуєте!

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати афганські печива? - Немає нічого простіше! Сам рецепт носить таку назву тому, що в тих краях сухофрукти і горіхи не перекладаються круглий рік, - так це печиво вважається дуже економним, так як йдуть, по суті, всі витрати хіба що на яйця. Але якщо ви все ж закупилися сухофруктами і горішками, - немає проблем, приступайте до готування!

  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 70 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Ізюм - 1 Склянка
  • Чорнослив - 1 Склянка (хоча в оригінальному рецепті - горіхи)
афганські печива - фото крок 1
1. Білки і жовтки яєць поділяємо. Жовтки перетираємо з цукром до однорідності, потім додамо молоко, перемішаємо. Потім - борошно всипаємо. Замісити тісто і розгортаємо його в тонкий пласт. Викладаємо на деко, застелений пекарської папером.
афганські печива - фото крок 2
2. Поверх тесту - родзинки і курагу (або волоські горіхи).
афганські печива - фото крок 3
3. Решта білки від яєць збиваємо в піну разом з цукром. Потім ще збиваємо, - чим довше, тим краще. Розмазує піну поверх сухофруктів, і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 170 градусах в духовці.
афганські печива - фото крок 4
4. Дістаємо, розрізаємо відразу ж на шматочки, і залишимо остигати. Подавати охолодженим!

Схожі рецепти