Афганські печива
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування афганського печива з сухофруктами дуже простий і доступний. Немає сумнівів, - печиво сподобається всім членам вашої родини, а також співробітникам, гостям, і всім, кого ви почастуєте!
Хочете знати, як приготувати афганські печива? - Немає нічого простіше! Сам рецепт носить таку назву тому, що в тих краях сухофрукти і горіхи не перекладаються круглий рік, - так це печиво вважається дуже економним, так як йдуть, по суті, всі витрати хіба що на яйця. Але якщо ви все ж закупилися сухофруктами і горішками, - немає проблем, приступайте до готування!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 70 грам
- Цукор - 100 грам
- Ізюм - 1 Склянка
- Чорнослив - 1 Склянка (хоча в оригінальному рецепті - горіхи)
1. Білки і жовтки яєць поділяємо. Жовтки перетираємо з цукром до однорідності, потім додамо молоко, перемішаємо. Потім - борошно всипаємо. Замісити тісто і розгортаємо його в тонкий пласт. Викладаємо на деко, застелений пекарської папером.
2. Поверх тесту - родзинки і курагу (або волоські горіхи).
3. Решта білки від яєць збиваємо в піну разом з цукром. Потім ще збиваємо, - чим довше, тим краще. Розмазує піну поверх сухофруктів, і відправляємо в духовку на 20 хвилин при 170 градусах в духовці.
4. Дістаємо, розрізаємо відразу ж на шматочки, і залишимо остигати. Подавати охолодженим!