Швидкі печива
(покроковий рецепт з фото)
Як би я не любила творити кулінарні шедеври, але іноді час підтискає і немає можливості довго возитися з десертом. У цьому випадку мене завжди виручає рецепт, як приготувати швидкі печива.
Не завжди є час на випічку десерту, а солоденького хочеться завжди. Таке печиво випікають 12-15 хвилин. Ви можете зробити тісто заздалегідь і відправити його в морозильну камеру, а при необхідності використовувати. Печиво до столу подається вже остиглим. Ви можете не додавати шоколадну крихту.
- Вершкове масло - 115 грам
- Цукор білий - 0, 5 склянки
- Цукор коричневий - 0, 5 склянки
- Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 2-2, 5 склянки
- Шоколадна стружка - За смаком
- Горіхи - 0, 5 склянки
1
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло, додайте білий і коричневий цукор, збивайте на середній швидкості.
2
Вбийте курячі яйця, сіль і просіяне борошно, умішайте горіхи, ваніль і шоколадну стружку.
3
Ложкою викладіть невеликі шматочки тіста на пергамент і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
4
Дістаньте деко і залиште печиво на 2-5 хвилин, потім перекладіть на тарілку і подавайте до столу.