Швидкі біляші на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Біляші люблять багато, але не всі знають, що приготувати їх можна не тільки на дріжджовому тесті, але і на кефірі. Ділюся з вами рецептом чудової випічки!
Цей простий рецепт допоможе дуже швидко приготувати біляші на кефірі, буквально за 30 хвилин, Як це зробити, вам підкажуть покрокові рекомендації. Готуйте з задоволенням!
- М'ясний фарш - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 350-380 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 70 грам(20 грам в тісто, 50 грам для смаження)
- Цибуля - 1 штука
- Чорний перець - 3 грами
Підготуйте інгредієнти.
У миску влийте кефір, додайте одне яйце, сіль, цукор, соду, все перемішайте.
Додайте одну столову ложку рослинної олії.
Просійте борошно, замісіть тісто, воно буде трохи липким, але так і повинно бути, залиште його на кілька хвилин "відпочити" . В цей час займіться приготуванням фаршу.
У м'ясний фарш (він може бути з будь-якого м'яса) додайте цибулю, сіль, чорний перець і пару столових ложок кефіру для соковитості. Добре розмішайте.
Робочу поверхню столу присипте борошном, викладіть тісто, розділіть його на 12 рівних частин, podkatayte в колобки.
Розкачайте тісто в корж викладіть в центр фарш.
Кінець кліпу, можна по колу, а можна трикутником, злегка притисніть долонею.
Влийте рослинне масло на сковороду, як слід розігрійте, викладіть біляші отвором вниз.
Обсмажте біляші з усіх боків, в тому числі і з боків, повертаючи їх на ребро.
Біляші готові, їх можна подати з соусом або гірчицею. Смачного!