Рецепт Ледачі біляші на кефірі з фаршем фото

Ледачі біляші на кефірі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Біляші
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Хто не любить проводити зайвого часу на кухні, але, Проте, любить смачно поїсти, просто зобов'язаний знати, як приготувати ледачі біляші на кефірі з фаршем. Дуже смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

Цей рецепт просто уособлює собою крилату фразу"Смачно і просто" . Тому що дійсно дуже смачно виходить. Біляші м'які, соковиті і ароматні. А приготувати їх неймовірно просто. До того ж інгредієнти для цієї страви напевно знайдуться в кожному холодильнику. Приготувати швидкий вечерю після довгого дня з такими беляшами тепер простіше простого.

  • Кефір - 500 мілілітрів
  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Масло растітельнок - 5 Ст. Ложок (для смаження.)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
1
У мисці збийте вінчиком яйця, цукор і сіль.
2
В кефірі погасіть соду і додайте до яєць.
3
Потроху додавайте борошно, постійно помішуючи тісто. Тісто має бути без грудочок.
4
Цибулю дрібно поріжте і теж додайте в тісто. Туди ж відправляйте фарш і добре перемішайте.
5
Підсмажте ці беляшікі на середньому вогні з двох сторін до зарум'янювання.
6
До столу подавайте гарячими. Смачного!

Схожі рецепти