Ледачі біляші на кефірі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить проводити зайвого часу на кухні, але, Проте, любить смачно поїсти, просто зобов'язаний знати, як приготувати ледачі біляші на кефірі з фаршем. Дуже смачне і ситне блюдо.
Цей рецепт просто уособлює собою крилату фразу "смачно і просто" . Тому що дійсно дуже смачно виходить. Біляші м'які, соковиті і ароматні. А приготувати їх неймовірно просто. До того ж інгредієнти для цієї страви напевно знайдуться в кожному холодильнику. Приготувати швидкий вечерю після довгого дня з такими беляшами тепер простіше простого.
- Кефір - 500 мілілітрів
- М'ясний фарш - 300 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Масло растітельнок - 5 Ст. Ложок (для смаження.)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1
У мисці збийте вінчиком яйця, цукор і сіль.
2
В кефірі погасіть соду і додайте до яєць.
3
Потроху додавайте борошно, постійно помішуючи тісто. Тісто має бути без грудочок.
4
Цибулю дрібно поріжте і теж додайте в тісто. Туди ж відправляйте фарш і добре перемішайте.
5
Підсмажте ці беляшікі на середньому вогні з двох сторін до зарум'янювання.
6
До столу подавайте гарячими. Смачного!