Рецепт Ледачі біляші з фаршем фото

Ледачі біляші з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фарш , Кефір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На сніданок
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 15-20
Час приготування: 40 хв.

Ледачі біляші з фаршем готуються елементарно! відмінно смажаться, виходять м'якими і ситними. Біляші можна приготувати на сніданок або ж зробити собі легкий і смачна вечеря!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування ледачих біляшів з фаршем. Тісто для біляшів готується також, як і на оладки. Єдине, що в тісто потрібно додати це - фарш і подрібнену цибулю. До столу, біляші подаються гарячими зі сметаною. Гарного вам дня!

  • Фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кефір - 2 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 300 грам
  • Масло рослинне - За смаком
ледачі біляші з фаршем - фото крок 1
У кефір засипте соду, цукор і сіль. Перемішайте і залиште на 5 хвилин.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 2
Тепер засипте просіяне борошно, перемішайте. Тісто виходить як на оладки.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 3
Подрібніть цибулю. Додайте цибулю і фарш в тісто.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 4
Перемішайте до однорідності.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 5
На сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою на сковороду біляші.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 6
Обсмажуємо з двох сторін, до золотистої скоринки.
ледачі біляші з фаршем - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти