Ледачі біляші з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі біляші з фаршем готуються елементарно! відмінно смажаться, виходять м'якими і ситними. Біляші можна приготувати на сніданок або ж зробити собі легкий і смачна вечеря!
Перед вами простий рецепт приготування ледачих біляшів з фаршем. Тісто для біляшів готується також, як і на оладки. Єдине, що в тісто потрібно додати це - фарш і подрібнену цибулю. До столу, біляші подаються гарячими зі сметаною. Гарного вам дня!
- Фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кефір - 2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 300 грам
- Масло рослинне - За смаком
У кефір засипте соду, цукор і сіль. Перемішайте і залиште на 5 хвилин.
Тепер засипте просіяне борошно, перемішайте. Тісто виходить як на оладки.
Подрібніть цибулю. Додайте цибулю і фарш в тісто.
Перемішайте до однорідності.
На сковороді розігрійте олію. Викладайте столовою ложкою на сковороду біляші.
Обсмажуємо з двох сторін, до золотистої скоринки.
Смачного!