Рецепт Ледачі біляші на кефірі фото

Ледачі біляші на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Молочні продукти , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Про ледачих голубці знають все, а чи доводилося вам чути про ледачих беляшах? Якщо немає - обов'язково приготуйте і спробуйте. Дуже смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім, як приготувати ледачі біляші на кефір. Це незвичайне, смачне і ситне блюдо. Може бути як ситним сніданком, так і щільним перекусом.

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Пучок зелені - 0, 5 штуки
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кефір - 2 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
ледачі біляші на кефірі - фото крок 1
Додайте у фарш сіль, перець, подрібнену зелень, цибуля і часник. Добре перемішайте. Змішайте сіль, цукор і яйце, додайте кефір з содою і поступово додайте борошно. Замісити тісто.
ледачі біляші на кефірі - фото крок 2
Підготуйте невеликі коржі з фаршу.
ледачі біляші на кефірі - фото крок 3
Розігрійте на сковороді олію. Викладайте порції тесту як на оладки з допомогою ложки. На кожну таку «оладку» відразу кладіть корж з фаршу.
ледачі біляші на кефірі - фото крок 4
І швидко заливайте зверху тістом так, щоб м'ясо трохи проглядало в центрі біляші. Добре обсмажте з двох сторін. Потім викладіть на паперовий рушник, дайте стекти зайвому маслу. Можна відразу подавати на стіл.

Схожі рецепти