Рецепт Ледачі біляші фото

Ледачі біляші
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Ледачі біляші з м'ясного фаршу і батона - це найшвидший і простий спосіб приготування біляшів. Якщо зовсім мало часу, а хочеться чогось смачненького, то цей рецепт для вас.


Опис приготування:

Не знали, як приготувати ледачі біляші? Дійте за рецептом. Фарш я вибрала свинячий, він, звичайно, жирнуватий трохи, але батон це компенсував. Якщо у вас рано закінчиться кляр, з'єднайте ложку сметани, муки і 1 яйце.

  • Фарш - 450 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Кнопка - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
ледачі біляші - фото крок 1
1. Яйця розбийте в глибоку миску і збийте вінчиком.
ледачі біляші - фото крок 2
2. Додайте сметану і просіяне борошно, сіль і перець. Тісто має вийти, як на оладки.
ледачі біляші - фото крок 3
3. Пропустіть 2 цибулини через м'ясорубку і додайте у фарш. Додати сіль, поперчіть і ретельно перемішайте.
ледачі біляші - фото крок 4
4. Намажте фарш на шматочок батона, рясно умочіть в кляр.
ледачі біляші - фото крок 5
5. Обсмажуйте біляші з обох сторін на добре розігрітій олії. Накрийте кришкою в кінці приготування.
ледачі біляші - фото крок 6
6. Викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали в себе зайвий жир. От і все, блюдо готово!

Схожі рецепти