Ледачі біляші
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі біляші з м'ясного фаршу і батона - це найшвидший і простий спосіб приготування біляшів. Якщо зовсім мало часу, а хочеться чогось смачненького, то цей рецепт для вас.
Не знали, як приготувати ледачі біляші? Дійте за рецептом. Фарш я вибрала свинячий, він, звичайно, жирнуватий трохи, але батон це компенсував. Якщо у вас рано закінчиться кляр, з'єднайте ложку сметани, муки і 1 яйце.
- Фарш - 450 грам
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Кнопка - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Цибуля - 2 штуки
1. Яйця розбийте в глибоку миску і збийте вінчиком.
2. Додайте сметану і просіяне борошно, сіль і перець. Тісто має вийти, як на оладки.
3. Пропустіть 2 цибулини через м'ясорубку і додайте у фарш. Додати сіль, поперчіть і ретельно перемішайте.
4. Намажте фарш на шматочок батона, рясно умочіть в кляр.
5. Обсмажуйте біляші з обох сторін на добре розігрітій олії. Накрийте кришкою в кінці приготування.
6. Викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали в себе зайвий жир. От і все, блюдо готово!