Рецепт Біляші на кефірі фото

Біляші на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Молочні продукти , Фарш , Кефір
На вечерю , На полуденок , Для дітей
Випічка , Біляші
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Рецепт присвячується любителям пиріжків з м'ясом. Готуються біляші дуже просто і швидко, володіють прекрасним смаком і виходять дуже ситними. Одне з найулюбленіших моїх страв, спробуйте і ви!

Опис приготування:

Як приготувати біляші на кефірі в домашніх умовах? Немає нічого складного, повірте, головне питання - тісто. Воно не повинно бути занадто рідким, але і не дуже густим. Якщо що, зменшуйте кількість кефіру і додайте більше муки. Готові біляші дуже смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Гарного дня!

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 100 грам
  • Кефір - 0, 5 L
  • Борошно - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
біляші на кефірі - фото крок 1
Подрібнену цибулю змішайте з фаршем, додайте сіль, перець і спеції. Борошно просійте з розпушувачем і содою. Яйця Збийте, додайте половину кефіру, борошно, сіль і цукор. Ретельно все розмішайте, щоб не було грудочок, потім влийте залишок кефіру і ще раз розмішайте.
біляші на кефірі - фото крок 2
Нагрійте в сковороді олію, викладіть на сковороду ложку тесту. Обсмажуємо до рум'яності 3-4 хвилини, перевертаємо біляші і обсмажуємо з іншого боку ще 5 хвилин.
біляші на кефірі - фото крок 3
Тісто не повинно бути сильно рідким, якщо ж воно дуже розтікається, зменшуємо кількість кефіру і кладемо більше борошна.
біляші на кефірі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти