Тісто на біляші на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Домашнє готове тісто врятує вас у багатьох випадках. Його можна вимісити заздалегідь і залишити в холодильнику. А як гості будуть на порозі, дістати, щоб швидко зробити смачну випічку. Готуємо?
Хочу вам розповісти, як приготувати тісто на біляші на кефірі. Воно виходить м'яким і податливим. Для начинки виберіть ваш улюблений фарш. Найкраще підійде курка з картоплею і цибулею. Таку ситну випічку люблять багато: та діти, і дорослі. Біляші стануть хорошим вибором для обіду або перекусу.
- Вершкове масло - 60 грам
- Борошно - 4 склянки
- Кефір 3, 2% - 1 Склянка
- Вода тепла - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Теплий кефір з'єднайте з сіллю, рослинним маслом, водою і розтопленим вершковим маслом.
Додайте просіяне борошно.
Замішайте круте тісто. Залиште його відпочивати мінімум на 10 хвилин, а потім готуйте далі: випікайте біляші з улюбленими начинками.