Швидкі шоколадні печива
(покроковий рецепт з фото)
Чим простіше випічка, тим більше вона мені подобається, адже приємно не тільки смачно поїсти, але при цьому не витрачати на приготування багато часу. Розповім, як приготувати швидкі шоколадні печива.
Немає особливих складнощів в приготуванні шоколадного тесту, зазвичай додаю какао-порошок. Всі інгредієнти для приготування напевно є на кухні в кожної господині. Можна надати печінкою будь-яку форму, мені сподобалися такі ось кульки, які дуже просто зробити. Готову випічку можна прикрасити цукровою пудрою або какао.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Какао - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 220 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
1. У чашу міксера викладаю розм'якшене вершкове масло, додаю цукровий пісок.
2. Гарненько все перемішую. В окрему миску просіваю пшеничне борошно і додаю какао, щіпку солі, ваніль.
3. Потроху додаю в чашу сипучі інгредієнти і перемішую.
4. Викладаю тісто з чаші і руками обминають його, формую куля.
5. Відщипую невеликі шматочки тіста і скачують їх в кульки, викладаю їх на деко.
6. Випікаю в розігрітому до 160-170 градусів духовці близько 15-20 хвилин.
7. Перекладаю печиво на тарілку і посипаю трохи какао, всередині воно виходить м'яким, а зовні з легкої скоринкою.