Шоколадні ковбаски з печива
(покроковий рецепт з фото)
Набридли пироги і Брауні піч до чаю? Спробуйте приготувати смачні шоколадні ковбаски з печива! простий, але оригінальний за формою десерт припаде до смаку всім ласунам, дивіться і готуйте самі!
Шоколадні ковбаски або, як їх часто називають в Європі, шоколадна салямі, можна приготувати без горіхів, досить одного печива. Намагайтеся взяти звичайне сухе печиво типу "марія", ювілейне теж в принципі підходить. Щоб приготувати шоколадні ковбаски з печива також знадобиться згущене молоко, какао-порошок і масло вершкове. Звертати ковбаски зручно в фольгу.
- Печиво Марія - 200 грам
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Какао-порошок - 2 склянки
- Portveyn - 2 Ст. Ложки
- Масло вершкове розтоплене - 1 Склянка
- Мигдаль - 150-200 грам
Підготуйте інгредієнти.
Печиво подрібніть на дрібні шматочки, але не в блендері, можете руками просто поламати.
У мисці змішайте згущенку, какао-порошок, масло вершкове розтоплене і портвейн.
Додайте мигдаль.
Перемішайте все гарненько. Можете робити це міксером або в блендері.
Масу розділіть на кілька частин під ковбаски. Кожну ковбаску формуйте на фользі і щільно в неї загорніть.
Надішліть в морозилку на 2 годину, щоб застигло.
Надішліть в морозилку на 2 годину, щоб застигло.
Готові шоколадні ковбаски з печива подавайте посипавши цукровою пудрою або какао-порошком. Можете зробити "нарізку" з ковбасок перед подачею до чаю.
Смачного!