Рецепт Шоколадні ковбаски з печива фото

Шоколадні ковбаски з печива
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Какао , Шоколад , Горіхи , Молоко , Мигдаль
Пісні страви
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Набридли пироги і Брауні піч до чаю? Спробуйте приготувати смачні шоколадні ковбаски з печива! простий, але оригінальний за формою десерт припаде до смаку всім ласунам, дивіться і готуйте самі!

Опис приготування:

Шоколадні ковбаски або, як їх часто називають в Європі, шоколадна салямі, можна приготувати без горіхів, досить одного печива. Намагайтеся взяти звичайне сухе печиво типу"Марія" , ювілейне теж в принципі підходить. Щоб приготувати шоколадні ковбаски з печива також знадобиться згущене молоко, какао-порошок і масло вершкове. Звертати ковбаски зручно в фольгу.

  • Печиво Марія - 200 грам
  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Какао-порошок - 2 склянки
  • Portveyn - 2 Ст. Ложки
  • Масло вершкове розтоплене - 1 Склянка
  • Мигдаль - 150-200 грам
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 2
Печиво подрібніть на дрібні шматочки, але не в блендері, можете руками просто поламати.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 3
У мисці змішайте згущенку, какао-порошок, масло вершкове розтоплене і портвейн.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 4
Додайте мигдаль.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 5
Перемішайте все гарненько. Можете робити це міксером або в блендері.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 6
Масу розділіть на кілька частин під ковбаски. Кожну ковбаску формуйте на фользі і щільно в неї загорніть.
Надішліть в морозилку на 2 годину, щоб застигло.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 7
Готові шоколадні ковбаски з печива подавайте посипавши цукровою пудрою або какао-порошком. Можете зробити"нарізку" з ковбасок перед подачею до чаю.
шоколадні ковбаски з печива - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти