Вершкові ковбаски з печива
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами класичний рецепт вершкових ковбасок з печива. Впевнена, вам сподобається таке домашнє ласощі. Так що купите патоку, озбройтеся термометром - і вперед, готувати разом зі мною!
Перед вами рецепт приготування простого і смачного ласощі, і я з задоволенням вам зараз розповім, як приготувати вершкові ковбаски з печива! Можна зробити одну велику ковбаску, а можна відразу ж розподілити масу по формах, так ковбаски застигнуть і будуть готові на порядок швидше. Хай щастить!
- Цукор - 611 грам
- Потоку - 35 грам
- Молоко незбиране - 611 грам
- Вершкове масло - 130 грам
- Печиво - 150 грам
1. Молоко і цукор ставимо на маленький вогонь і уварюємо до стану карамелі. Потрібно постійно наглядати і стежити за допомогою градусника за температурою.
2. Намагайтеся суміш в процесі приготування практично не заважати.
3. Кипіти вона так може до двох годин. Тільки коли суміш стане корічневеть і загусати, додаємо потоку. Перед цим патоку теж підігрійте. Я нагрівала її на сусідній конфорці.
4. Коли температура досягне 115 градусів, можна вже виливати акуратно суміш в непластіковую посуд з широким дном. Цю каструльку я опустила в іншу каструлю побільше, з холодною водою. Оставляетм помадку остигати як мінімум на годину. Я просто постійно змінювала холодну воду. Тепер уже помішувати помадку. Коли вона охолоне до стану 40 градусів, додамо масло і подрібнене печиво, збиваємо міксером пару хвилин.
5. Цю масу розподілимо по формах і відправимо в холодильник настоюватися і охолоджуватися як мінімум на пару годин, а краще - на ніч.
6. Готово! Смачного!