Солодкі ковбаски з печива
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт солодких ковбасок з печива. Рекомендую всім спробувати, смачний і ніжний вийде десерт! Зовсім як у дитинстві. А готувати легко і приємно. Рекомендую всім!
Розповім сьогодні, як приготувати солодкі ковбаски з печива, смачні і приголомшливо апетитні! пам'ятаю, в дитинстві у однієї моєї подружки був День народження, і її мама робила таке частування. Здивування було не передати словами! І ось з тих самих пір я закохалася в цей десерт, і вже в дорослому віці навчилася його відтворювати самостійно. Спробуйте і ви!
- Печиво - 600 грам
- Згущене молоко - 380 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 5 чайних ложок
1. Підготуємо інгредієнти. Какао розводимо окропом і перемішуємо, щоб не було грудочок. 500 грам печива перетираємо в дрібну крихту, а що залишилися 100 грам залишаємо невеликими шматочками. Згущене молоко з маслом змішаємо за допомогою міксера.
2. З'єднаємо всі інгредієнти (крім "крупного" печива) і перемішаємо в однорідну масу.
3. Ось приблизно так вийде.
4. Додамо крупно порубані печиво і знову перемішати.
5. Тепер сформуємо ковбаски, замотати їх в харчову плівку або в пакет і залишимо в холодильнику замерзнути мінімум на годину.
6. І ось таку красу в результаті отримаємо! Смачного!