Багаті щі
(покроковий рецепт з фото)
Який російський чубків не їв щі? всі їли, це правда. Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ по зовсім банального рецептом. Такі щи виходять "багатими" і наваристими.
Такі щі здивують будь-якого, кого ви почастуєте. Навіть самий вибагливий дитина, напевно з'їсти всю тарілку таких щей. Це перша страва по істині виходить царським і наваристим. Ви можете змінювати рецепт, виходячи з ваших уподобань, наприклад, додати куряче філе, замість гомілок, а також додати ревінь. Перед подачею додайте в тарілку 1-2 ложки сметани. Смачного!
- Яловича гомілка на кістки - 1, 5 кілограма
- Курячі стегна - 4 штуки
- Сухі білі гриби - 70 грам
- Шинка - 300 грам
- Качан капусти - 1 штука
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Петрушка - 1 пучок
- Лавровий лист - 1 штука
- Суміш перців - 1 Чайна ложка
1
М'ясо покладіть на деко, застелене пергаментом, поруч викладіть часник і розрізані навпіл корінь петрушки, 1 морква і 1 цибуля. Збризніть все олією і поставте під розігрітий гриль, смажте 15-20 хвилин, перевертаючи.
2
Потім перекладіть м'ясо в каструлю і залийте водою на 4 пальця зверху. Доведіть вміст каструлі до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь. Приправте перцем і додайте половину пучка петрушки. Варіть 1, 5 годину.
3
Гриби залийте невеликою кількістю яловичого бульйону.
4
Тонко наріжте капусту, наріжте інші овочі.
5
Після того, як звариться яловичина, вийміть м'ясо з бульйону і додайте курячі гомілки, варіть ще 40 хвилин. Після відокремте все м'ясо від кісток, штам бульйон.
6
У сковороді розігрійте невелику кількість масла, додайте моркву, цибуля, часник і обсмажте до м'якості протягом 5 хвилин. Потім додайте проціджений гриби і смажте ще 5-7 хвилин.
7
Потім перекладіть вміст сковороди в бульйон, а також капусту. Варіть 15-20 хвилин. Додайте залишилася зелень, м'ясо, нарізану шинку. Накрийте кришкою і дайте постояти 20 хвилин.