Рецепт Авартана фото

Авартана
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Огірок , Фета
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл
Салати , Салат грецький
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

Авартана - традиційний грецький салат без заправки. Салат готується з помідорів, огірків, солодкого перцю, червоної цибулі, сиру фета і зелені. Найкраще готувати салат влітку, зі свіжих овочів!

Опис приготування:

Представляю вам простий рецепт приготування салату Авартана. У Греції цей салат готують без заправки, тільки нарізані овочі і трішечки приправ і зелені за смаком. Раджу готувати Авартану влітку, коли в продажу є свіжі овочі. Гарного вам дня і удачі!

  • Сир фета - 200 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста червоний - 1 штука
  • Спеції та приправи - За смаком (чорний перець, кріп, чебрець, орегано)
  • Зелень - За смаком
авартана - фото крок 1
Овочі ретельно промийте. Потім поріжте кружечками огірок, кубиками - фета, цибуля - півкільцями, помідори і перець - дрібними шматочками. Змішайте всі інгредієнти в одній ємності.
авартана - фото крок 2
Додайте за смаком чорний перець, кріп, чебрець, орегано і сіль. Так як салат готується без заправки, його можна злегка збризнути лимонним соком. Не зайвим буде, покришити зверху зелень.
авартана - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти