Рецепт Антрекот у мультиварці фото

Антрекот у мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Антрекот у мультиварці спочатку обсмажується, потім гаситься. На приготування піде приблизно годину. Мультиварка збереже всі соки яловичини і не висушить його. Антрекот вийде соковитим і дуже смачним.

Опис приготування:

Як приготувати антрекот в мультиварці?

1. М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.

2. Нам потрібен шматок, товщиною 3 см. Яловичину ріжте поперек волокон.

3. Натріть м'ясо сіллю і мелений чорним перцем.

4. Полийте рослинним маслом або змастіть кістокой. Залиште на півгодини при кімнатній температурі.

5. Увімкніть мультиварку на програму"Жарка" . Влийте в чашу мультиварки столову ложку рослинної олії. Розігрійте. Через 5 хвилин викладіть антрекот в чашу мультиварки.

6. Обсмажуйте м'ясо з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного до золотистої скоринки. Кришку не закривайте.

7. Змастіть обсмажений в мультиварці антрекот вершковим маслом. Закрийте кришку, вимкніть режим"Жарка" за допомогою кнопки"Вимкнути" і включіть режим"Гасіння" півгодини. Через 15 хвилин переверніть м'ясо на іншу сторону.

У процесі приготування антрекота в мультиварці, переверніть м'ясо на іншу сторону.

Антрекот у мультиварці готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 450-500 грам
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 40-50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Як приготувати антрекот в мультиварці?

1. М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником.

2. Нам потрібен шматок, товщиною 3 см. Яловичину ріжте поперек волокон.

3. Натріть м'ясо сіллю і мелений чорним перцем.

4. Полийте рослинним маслом або змастіть кістокой. Залиште на півгодини при кімнатній температурі.

5. Увімкніть мультиварку на програму"Жарка" . Влийте в чашу мультиварки столову ложку рослинної олії. Розігрійте. Через 5 хвилин викладіть антрекот в чашу мультиварки.

6. Обсмажуйте м'ясо з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного до золотистої скоринки. Кришку не закривайте.

7. Змастіть обсмажений в мультиварці антрекот вершковим маслом. Закрийте кришку, вимкніть режим"Жарка" за допомогою кнопки"Вимкнути" і включіть режим"Гасіння" півгодини. Через 15 хвилин переверніть м'ясо на іншу сторону.

У процесі приготування антрекота в мультиварці, переверніть м'ясо на іншу сторону.

Антрекот у мультиварці готовий!

Смачного!

Схожі рецепти