Рецепт Aisbain фото

Aisbain
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Неймовірно ніжна і ароматна запечена рулька - популярне німецьке блюдо. Її спочатку гасять, потім натирають сумішшю пряних спецій і запікають практично до чорного відтінку, отримуючи дуже смачне м'ясо.

Опис приготування:

Неймовірний аромат наповнить весь ваш будинок, коли ви будете готувати таке соковите блюдо зі свинини. Не забувайте про різні спеції і прянощі, які додадуть йому більш яскравий смак. М'ясо вбере в себе бульйон з темним пивом і стане ще ніжніше і смачніше.

  • Рулька свиняча - 1, 5 кілограма
  • Пиво темне - 200 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Мелений імбир - 0, 25 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Перець білий горошок - 10 штук
  • Перець чорний в червоній шкірці - 10 штук (горошок)
Aisbain - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Aisbain - фото крок 2
Ретельно промийте свинячу рульку в воді. Можна використовувати як задні, так і передні ноги, по бажанню. Ретельно зскребете весь бруд гострим ножем, ще раз промийте рульку в воді і викладіть на деко з високими бортиками. Всипте сіль і втирайте її в м'ясо. Додайте на деко лаврове листя, горошини чорного і білого перцю, мелений чорний перець.
Aisbain - фото крок 3
Влийте в деко гарячу воду не доливаючи до його середини.
Aisbain - фото крок 4
Накрийте деко зверху фольгою і ретельно її запечатайте. Розігрійте духовку до 200 градусів і помістіть в неї деко з рулькой на 1, 5-2 годину.
Aisbain - фото крок 5
По закінченню цього часу витягніть деко, видаліть фольгу і злийте половину отриманого бульйону.
Aisbain - фото крок 6
Очистіть часникові зубчики і спресуйте їх в піалу, додайте соєвий соус і рослинне масло.
Aisbain - фото крок 7
Повапните рульку підготовленою сумішшю. У деко влийте темне пиво і помістіть його назад в духовку ще мінімум на півгодини. Кожні 5 хвилин поливайте рульку соком з дека, щоб вона не підгоріла.
Aisbain - фото крок 8
Через зазначений час ваше блюдо буде повністю готове!
Aisbain - фото крок 9
Вийміть його на тарілку і подайте з відвареною картоплею, квашеною капустою або іншими соліннями.

Схожі рецепти