Аджика з перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Як же обійтися взимку без всіма улюбленого соусу - аджики? Тому майже кожна господиня заготовлює про запас кілька баночок цієї чудової закуски. Обов'язково підготуйте її і ви, не пошкодуєте!
Господині придумали багато варіантів аджики, додаючи деякі нові продукти або готуючи її з абсолютно незвичайних складових. Великою популярністю в моїй родині користується аджика з солодкого болгарського перцю, яку я готую щоосені. Тому в цьому рецепті хочу розповісти, як приготувати аджику з перцю на зиму на нашу сімейним рецептом. На смак вона виходить пряно-гострої і дуже ароматною. Так як аджика НЕ проваривается, то овочі зберігають всі корисні вітаміни та мікроелементи. Головне - правильно зберігати готовий соус. Для цього найкраще підійде холодильник, де аджика протягом декількох місяців збереже свій смак і аромат. Приготуйте і ви кілька баночок цього ароматного соусу і приправляйте їм ваші улюблені страви!
- Перець болгарський - 500 грам
- Часник - 100 грам
- Перець гострий - 50 грам
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 75 мілілітрів