Рецепт Зрази а-ля «Нельсон» фото

Зрази а-ля «Нельсон»
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Фарш , Гриби , Сушені гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Не знаю, яким чином ставиться до цих зрази британський полководець Нельсон, але блюдо це, і правда, дуже смачне. Запечені зрази з грибами в слвочном соусі. Заходьте і дивіться, як приготувати.

Опис приготування:

Пікантні, ніжні котлетки з змішаного фаршу. У начинку додаємо сушені гриби, які спочатку відварити, а потім обсмажити разом з цибулею.

Потім зрази обсмажуємо на сковороді, а потім запікаємо в формі разом з вершковим соусом з легким грибним ароматом. Блюдо дуже смачне і ефектне. Підійде для щоденної трапези і для святкового столу. Звичайно, трохи повозитися доведеться, але результат того вартий.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Гриби сушені - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Бекон - 4 скибочки (або шинка)
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 20 грам (для підливи)
  • Борошно - 1 Ст. Ложка (для підливи)
  • Бульйон грибний - 2 склянки (для підливи)
  • Крем - 2 Ст. Ложки (для підливи)
  • Оцет - За смаком (для підливи)
  • Сіль - За смаком
зрази а-ля
1. Зробіть фарш з яловичини, свинини і цибулі. Я рекомендую робити фарш самостійно, а не купувати готовий. Додати сіль, поперчіть, додайте яйця і добре перемішайте.
зрази а-ля
2. Гриби промийте та відваріть до м'якості. Відвар не виливайте.
зрази а-ля
3. Лук наріжте кубиком.
зрази а-ля
4. Обсмажте з додаванням олії.
зрази а-ля
5. Гриби трохи охолодіть і наріжте.
зрази а-ля
6. Додайте до цибулі і обсмажте все разом.
зрази а-ля
7. Бекон або шинку ошпарьте, наріжте кубиком, додайте до грибів з цибулею і обсмажте все разом.
зрази а-ля
8. Додайте сухарі, перемішайте і охолодіть начинку.
зрази а-ля
9. З фаршу зробіть корж, покладіть начинку і сформуйте зрази.
зрази а-ля
10. Обваляйте в борошні зрази, обсмажте їх на сковороді з додаванням олії.
зрази а-ля
11. Для соусу обсмажте борошно у вершковому маслі.
зрази а-ля
12. Додайте грибний бульйон, сметану, оцет і доведіть до кипіння. Зрази викладіть у жароміцних форму і залийте соусом.
зрази а-ля
13. Запікайте в розігрітій до 190 градусів духовці близько 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти