Консоме «Нельсон»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий англійський суп має приголомшливі смаковими якостями!
Переконайтеся в цьому самі, приготувавши консоме "нельсон" . Він вариться на основі курячого бульйону, з додаванням зеленої цибулі і вершків.
До вашої уваги - простий рецепт приготування консоме "нельсон" . Легкий суп-бульйон родом з класичної англійської кухні. З приводу яєць в супі, на одну порцію - одне яйце. Подавайте суп, попередньо розігрів, так як в процесі маніпуляцій з блендером він трішечки остигає. Хай щастить!
- Овочевий бульйон - 6 склянок (картопля, морква, селера)
- Вершки - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 5 штук (пучків)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Яйця - 1 За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
Готуємо овочевий бульйон. Відварюємо в каструлі три картоплини, морква і трохи селери.
Весь цибулю дрібно нарізаємо (разом з білою частиною) і обсмажуємо на вершковому маслі. Вливаємо вершки і тушкуємо ще 2 хвилини.
Готовий бульйон і обсмажений в вершках цибулю з'єднуємо разом і перемішуємо за допомогою блендера, до однорідності.
Суп трішечки підігрійте, а тим часом вбиваємо в чашку яйце, вливаємо 1 ст.Л. Води і ставимо його на хвилину в мікрохвильовку. Пошированние яйце подаємо разом з супом. Смачного!