Жюльєн з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Жюльєн з свинини, звичайно, готується з грибами і ніжним молочним соусом. Спробуйте обов'язково.
Рецепт жульєну зі свинини можна знайти в багатьох кулінарних книгах. До цієї страви відмінно підійдуть гарніри з гречки і картоплі. Смачний і ніжний жюльен зі свинини сподобається всім. Смачного.
- Свинина - 600 грам
- Гриби - 600 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Відваріть свинину. Коли свинина вже майже зварилася, помийте гриби, наріжте їх маленькими шматочками, нарубати ріпчасту цибулю і обсмажте гриби з цибулею на олії.
Свинину наріжте маленькими шматочками і додайте до грибів з цибулею.
На іншу сковороду викладіть вершкове масло, розтопіть. Трохи обсмажте борошно. Додайте сметану, майонез і молоко. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Соус повинен загуснути. Залийте соусом гриби, свинину і цибулю. Перешкодьте. Вилийте жюльєн зі свинини в форму для випікання. Посипте тертим сиром.
Запікайте жюльєн зі свинини при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.