Рецепт Жюльєн з свинини фото

Жюльєн з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Жюльєн з свинини, звичайно, готується з грибами і ніжним молочним соусом. Спробуйте обов'язково.

Опис приготування:

Рецепт жульєну зі свинини можна знайти в багатьох кулінарних книгах. До цієї страви відмінно підійдуть гарніри з гречки і картоплі. Смачний і ніжний жюльен зі свинини сподобається всім. Смачного.

  • Свинина - 600 грам
  • Гриби - 600 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
жюльєн з свинини - фото крок 1
Відваріть свинину. Коли свинина вже майже зварилася, помийте гриби, наріжте їх маленькими шматочками, нарубати ріпчасту цибулю і обсмажте гриби з цибулею на олії.
жюльєн з свинини - фото крок 2
Свинину наріжте маленькими шматочками і додайте до грибів з цибулею.
жюльєн з свинини - фото крок 3
На іншу сковороду викладіть вершкове масло, розтопіть. Трохи обсмажте борошно. Додайте сметану, майонез і молоко. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Соус повинен загуснути. Залийте соусом гриби, свинину і цибулю. Перешкодьте. Вилийте жюльєн зі свинини в форму для випікання. Посипте тертим сиром.
жюльєн з свинини - фото крок 4
Запікайте жюльєн зі свинини при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Схожі рецепти