Рецепт Жюльєн з грибів з куркою фото

Жюльєн з грибів з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці , Куряча грудка
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Хоча жюльєн - французьке блюдо, але воно любимо в багатьох країнах вже не один десяток років. Все тому, що таке поєднання простих продуктів неймовірно смачне. І приготування не забере багато сил.

Опис приготування:

Креязик текстура, апетитна скоринка і аромат страви відразу ж підкорюють. До речі, замість печериць використовуються і інші види грибів, а моцарелу можна замінити на твердий сир. Але поки ознайомтеся з тим, як приготувати жульєн з грибів з куркою. Найкраще його запікати в порційних формочках.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Вершки 35-40% - 400 мілілітрів
  • Моцарелла - 100 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
жюльєн з грибів з куркою - фото крок 1
Розігрійте вершкове масло на сковороді. Обсмажте в ньому до м'якості дрібно нашатковану цибулю.
жюльєн з грибів з куркою - фото крок 2
Потім цибулю перекладіть з сковороди, а в неї додайте оливкову олію і нарізані гриби. Готуйте їх до випаровування рідини. Потім додайте цибулю і нарізану грудку. Всипте сіль і перець. Все перемішайте.
жюльєн з грибів з куркою - фото крок 3
Суміш зі сковороди перекладіть в 6 жароміцних формочок. Зробіть соус, збивши вершки з сіллю. Окремо підсмажте борошно до золотистого кольору. Все змішайте. Влийте соус в форми. Зверху натріть сир.
жюльєн з грибів з куркою - фото крок 4
Запікайте жюльєн в духовці 12 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти