Рецепт Жюльєн з грибів в горщиках фото

Жюльєн з грибів в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне блюдо, до того ж приготоване в горщиках, порадує вас своїм чудовим ароматом і смаком. Жюльєн можна сміливо подати до святкового столу в якості другого блюдо. Ви повинні спробувати!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування жульєну з грибів в горщиках. Заздалегідь відваріть куряче філе, потім обсмажте його з грибами та цибулею. Тушкуйте зі сметаною і кропом, запікайте під сирною скоринкою в духовці. Гарне блюдо до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!

  • Куряче філе - 1 штука (відварне)
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 1/2 склянки
  • Кріп - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
  • Орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
жюльєн з грибів в горщиках - фото крок 1
Відварене куряче філе дрібно нарізаємо. Так само чинимо з печерицями.
жюльєн з грибів в горщиках - фото крок 2
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі, до м'якості.
жюльєн з грибів в горщиках - фото крок 3
Додаємо до цибулі куряче філе і грибочки. Обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи. Потім додаємо сметану і подрібнений кріп. Також кладемо орегано і сіль за смаком. Готуємо ще 5-7 хвилин.
жюльєн з грибів в горщиках - фото крок 4
Перекладаємо масу в горщики для запікання. Зверху присипаємо тертим сиром і ставимо в духовку. Готуємо 15 хвилин, температура 180 градусів.
жюльєн з грибів в горщиках - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти