Жюльєн з грибів в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне блюдо, до того ж приготоване в горщиках, порадує вас своїм чудовим ароматом і смаком. Жюльєн можна сміливо подати до святкового столу в якості другого блюдо. Ви повинні спробувати!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування жульєну з грибів в горщиках. Заздалегідь відваріть куряче філе, потім обсмажте його з грибами та цибулею. Тушкуйте зі сметаною і кропом, запікайте під сирною скоринкою в духовці. Гарне блюдо до обіднього столу або на вечерю. Хай щастить!
- Куряче філе - 1 штука (відварне)
- Печериці - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 1/2 склянки
- Кріп - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
- Орегано - За смаком
- Сіль - За смаком
Відварене куряче філе дрібно нарізаємо. Так само чинимо з печерицями.
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі, до м'якості.
Додаємо до цибулі куряче філе і грибочки. Обсмажуємо кілька хвилин, помішуючи. Потім додаємо сметану і подрібнений кріп. Також кладемо орегано і сіль за смаком. Готуємо ще 5-7 хвилин.
Перекладаємо масу в горщики для запікання. Зверху присипаємо тертим сиром і ставимо в духовку. Готуємо 15 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!