Рецепт Жюльєн з грибів і курки фото

Жюльєн з грибів і курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Гриби
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для святкового столу або щоб побалувати себе іноді хочеться чогось такого і водночас не дуже складного. У цих випадках я часто готую жюльєн з грибів і курки. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Хочу поділитися нескладним рецептом, як приготувати жульєн з грибів і курки. Складність готування на найнижчому рівні, такий рецепт здолає будь-яка господиня. А результат виходить просто чудовим. Ніжна і ароматна курочка контрастує з запеченим сиром і дарує відчуття ситості і різноманітного смаку. Такий жюльен також припаде до душі і діткам.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Вершки великий жирності - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження.)
  • Сіль, перець - За смаком
1
Наріжте філе невеликими скибочками. Лук подрібніть. Гриби наріжте соломкою.
2
Обсмажте філе на рослинній олії до утворення скоринки.
3
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
4
Обсмажте гриби невеликими порціями. Слідкуйте, щоб вони не варилися, а саме смажилися.
5
На сухій сковороді обсмажте муку. Додайте вершкове масло і перемішайте. Влийте вершки, посоліть і додайте мускатний горіх.
6
Коли соус трохи загусне, викладіть в нього порізане філе, гриби і цибулю.
7
Сир натріть.
8
Суміш грибів і м'яса готуйте хвилин 5, потім зніміть з вогню і розкладіть по кокотницах.
9
Зверху викладіть тертий сир, відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин.
10
До столу подавайте гарячим. Смачного!

Схожі рецепти