Жюльєн з грибів і курки
(покроковий рецепт з фото)
Для святкового столу або щоб побалувати себе іноді хочеться чогось такого і водночас не дуже складного. У цих випадках я часто готую жюльєн з грибів і курки. Ділюся рецептом.
Хочу поділитися нескладним рецептом, як приготувати жульєн з грибів і курки. Складність готування на найнижчому рівні, такий рецепт здолає будь-яка господиня. А результат виходить просто чудовим. Ніжна і ароматна курочка контрастує з запеченим сиром і дарує відчуття ситості і різноманітного смаку. Такий жюльен також припаде до душі і діткам.
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Вершки великий жирності - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для смаження.)
- Сіль, перець - За смаком
1
Наріжте філе невеликими скибочками. Лук подрібніть. Гриби наріжте соломкою.
2
Обсмажте філе на рослинній олії до утворення скоринки.
3
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
4
Обсмажте гриби невеликими порціями. Слідкуйте, щоб вони не варилися, а саме смажилися.
5
На сухій сковороді обсмажте муку. Додайте вершкове масло і перемішайте. Влийте вершки, посоліть і додайте мускатний горіх.
6
Коли соус трохи загусне, викладіть в нього порізане філе, гриби і цибулю.
7
Сир натріть.
8
Суміш грибів і м'яса готуйте хвилин 5, потім зніміть з вогню і розкладіть по кокотницах.
9
Зверху викладіть тертий сир, відправляйте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин.
10
До столу подавайте гарячим. Смачного!