Рецепт Жюльєн з курки з грибами фото

Жюльєн з курки з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ще один рецепт смачної і цікавою закуски, як приготувати жульєн з курки з грибами. Таку закуску часто можна зустріти в меню кращих ресторанів і кафе. Він смачний, ситний і цікавий.

Опис приготування:

Найчастіше таку закуску готують порційно, в маленьких піалах, проте, Проте смачною вона буде і в великій формі, а подавати можна, як пиріг, розділивши на шматочки. Жюльєн можна приготувати з суміші різних морепродуктів, головне тут вершковий соус і щедра жменю сиру, завдяки якій отримуємо золотисту скориночку. Така закуска обов'язково сподобається всім.

  • Філе - 0, 5 кілограма
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Сир твердий - 250-300 грам
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком
жюльєн з курки з грибами - фото крок 1
1. Куряче філе відварюємо і нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо і нарізаємо півкільцями (кубиком) цибуля. Гриби чистимо, зрізаємо край ніжки і нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії і відправляємо спершу цибулю, а потім гриби. Обсмажуємо до випаровування рідини, після чого додаємо м'ясо, сіль і спеції.
жюльєн з курки з грибами - фото крок 2
2. На сухій сковороді обсмажуємо борошно, вливаємо тонким струменем вершки і весь час енергійно помішувати, доводимо до смаку спеціями. Як закипіло - відразу знімаємо з вогню і вливаємо до грибів і м'яса.
жюльєн з курки з грибами - фото крок 3
3. Перекладаємо начинку в форму, натираємо сир і викладаємо зверху. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин (до появи золотистої скоринки). Подаємо закуску гарячої.

Схожі рецепти