Рецепт Жюльєн з курки фото

Жюльєн з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Гриби , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ситний і смачний жюльен з курки запікається в горщиках. Від чого виходить дуже ароматним! Спробуйте.

Опис приготування:

Julien - найсмачніше блюдо з грибів! Ви можете використовувати не тільки шампіньйони. Всі гриби гасяться однакову кількість часу. Тому можете вибрати будь-які гриби на ваш смак. Жюльєн з курки мені подобається тим, що блюдо, завдяки курячому філе, виходить ситним! Можете додати гарнір з гречки або картоплі. Смачного.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Твердий сир - 200 грам
  • Крем - 300 грам
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
жюльєн з курки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Якщо гриби і куряче філе були заморожені, необхідно розморозити.
жюльєн з курки - фото крок 2
Відваріть куряче філе в підсоленій воді. До повної готовності.
жюльєн з курки - фото крок 3
Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно нарубати.
жюльєн з курки - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажте гриби і цибулю. 10-15 хвилин.
жюльєн з курки - фото крок 5
Після того, як куряче філе трохи охолоне, наріжте його на маленькі шматочки. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
жюльєн з курки - фото крок 6
До грибів і цибулі додайте куряче філе.
жюльєн з курки - фото крок 7
На сухій сковороді обсмажте муку.
жюльєн з курки - фото крок 8
Додайте в борошно сметану, приправити сіллю, поперчіть за смаком. І вилийте сметанний соус до грибам, цибулі і курці.
жюльєн з курки - фото крок 9
Все добре перемішайте. Тушкуйте разом хвилин 5 і викладіть в горщики.
жюльєн з курки - фото крок 10
На великій тертці натріть сир. Висипати сир в горщики. Запікайте жюльєн з курки 30 хвилин. До золотистої скоринки сирної.

Схожі рецепти