Жюльєн з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний жюльен з курки запікається в горщиках. Від чого виходить дуже ароматним! Спробуйте.
Julien - найсмачніше блюдо з грибів! Ви можете використовувати не тільки шампіньйони. Всі гриби гасяться однакову кількість часу. Тому можете вибрати будь-які гриби на ваш смак. Жюльєн з курки мені подобається тим, що блюдо, завдяки курячому філе, виходить ситним! Можете додати гарнір з гречки або картоплі. Смачного.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Твердий сир - 200 грам
- Крем - 300 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження.)
Підготуйте всі інгредієнти. Якщо гриби і куряче філе були заморожені, необхідно розморозити.
Відваріть куряче філе в підсоленій воді. До повної готовності.
Ріпчасту цибулю почистіть і дрібно нарубати.
На рослинному маслі обсмажте гриби і цибулю. 10-15 хвилин.
Після того, як куряче філе трохи охолоне, наріжте його на маленькі шматочки. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
До грибів і цибулі додайте куряче філе.
На сухій сковороді обсмажте муку.
Додайте в борошно сметану, приправити сіллю, поперчіть за смаком. І вилийте сметанний соус до грибам, цибулі і курці.
Все добре перемішайте. Тушкуйте разом хвилин 5 і викладіть в горщики.
На великій тертці натріть сир. Висипати сир в горщики. Запікайте жюльєн з курки 30 хвилин. До золотистої скоринки сирної.